Ha lenne 10 millio forintotok, akkor belevagnatok egy ingatlan vasarlasba vagy mennetek alberletbe ikabb?
Figyelt kérdés
30 eves vagyok meg anyummal elek es nem tudok donteni, mi legyen?2021. jún. 7. 07:20
1/10 anonim válasza:
Előbbi. Bár nyilván attól is függ, hogy hol élsz/tervezel élni, és mennyire vagy hitelképes. Nyilván más a helyzet, ha Budapesten akarsz lakást minimálbérérből, vagy Taktaharkányban havi fél millióból.
2/10 anonim válasza:
10 millióval semmire nem megy az ember.
3/10 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de 10 milka manapság már egy vidéki városban se nagyon elég semmire, maximum önrésznek egy másfél szobás garzonhoz.
4/10 anonim válasza:
Inkabb oktatasba fektetnem, mint hitelt vegyek fel ebbe a letbizonytalansagba. 5 evre nem lehet tervezni, nemhogy 20-30 evre.
Szoval tudassal novelni a bevetelt es abbol berelni. Valamint felretteni folyamatosan.
5/10 anonim válasza:
Én pont most intézem a hitelemet, szintén 10 millió környéki önerővel. A lakás másfél szobás tégla, 14,9. Ehhez veszek fel hitelt. Tatabányai az ingatlan egyébként, belvárostól 5 percre gyalog. Szerintem megéri, és nem igazán lehet mondani, hogy 10 milka semmihez sem elég.
6/10 anonim válasza:
27 vagyok, van 20 milliom es jelenleg alberletben lakom mert az osszes penzem bitcoin-ba es ethereumba van. Ev vegen tervezek kiszallni amikor kb 150.000 usd-ot fog erni 1 btc.
En csak ez utan fogok ingatlanba fektetni.
7/10 anonim válasza:
10mFt az 6-14m2-es helyet jelent, Győrben ennyiből már kapsz akár 1 fedett kocsiparkolós helyet is :)
8/10 anonim válasza:
Ha nem kell még kétszer ennyit felvenni hitelként, vagyis találsz 15-6 millióért ingatlant, akkor belevágnék.
9/10 anonim válasza:
Én várnék még egy kicsit, mert szerintem fognak még lejjebb menni az ingatlanárak.
10/10 anonim válasza:
megvárok a csok lufi kipukkanását.. és akkor tervezek vásárolni.. addig albi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!