Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MLM rendszer hogy működik? Ho...

MLM rendszer hogy működik? Honnan jön a pénz?

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 11:25
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Ha te hazugságnak nevezed a kijelentésemet, akkor nyilván nincs értelme ezen vitatkozni. Én különben sem kívánok vitatkozni senkivel, csak leírom a meglátásaimat, tapasztalataimat.

"Mindenki tudja, hogy az MLM-nél soha nem a termék a lényeg..."

Olybá tűnik, hogy te is evidenciaként jelentesz ki valamit, amit én másképp gondolok (mégsem mondom azt, hogy hazudsz). És nem csak én, hanem sokan mások is másképp tudják. Például bármilyen közgáz könyv, ami foglalkozik a témával.

Ki tudnád fejteni bővebben, hogy mire alapozod ezen állításodat?

Miért kell termék legyen a rendszerben ahhoz, hogy legálisan működhessen?

Hiszen a BTK még csak nem is említi a "piramisjáték" kifejezést, hanem körülírja magát a büntetendő cselekményt. És elég rendesen meg van fogalmazva az a törvény ahhoz, hogy ne lehessen pár kamu termékkel átverni.

Hogyan tudod összeegyeztetni a piramisjátékkal azt, amikor valaki alatt a hálózatban hónapokig, akár évekig nincs egyetlen új belépő sem és mégis jár neki jutalék?

A klasszikus nagyobb MLM cégek általában Breakaway típusú kompenzációs tervet használnak. Ki tudnád fejteni, hogy szerinted egy breakaway piramisjáték (már ha létezik egyáltalán ilyen) hogyan tudna talpon maradni 10-20-50 éven keresztül?

2021. dec. 7. 17:17
 42/47 anonim ***** válasza:
Ponzi-séma. :)
2021. dec. 7. 17:23
 43/47 anonim ***** válasza:

Megint írtál valamit, aminek semmi köze semmihez.

Azt már sokszor megmutattad itt, hogy te mennyire vagy képben a témával :)

Fogadd meg a tanácsokat és állj neki tanulni, ha magadon kívül más dolgot is szeretnél nevetségessé tenni. (tudom, tudom, az MLM már önmagában is nevetséges. De akkor legalább magadat nem fogod lejáratni)

2021. dec. 7. 17:46
 44/47 anonim ***** válasza:
Milyen sokszorról beszélsz???
2021. dec. 7. 18:33
 45/47 anonim ***** válasza:
Szerintem azt hiszi, hogy mindig ugyan annak az embernek válaszol, miközben 4-5 különböző felhasználó irkált vele párhuzamosan...
2021. dec. 8. 13:26
 46/47 anonim ***** válasza:

Nem sok kapaszkodót ad a GYK.

Az értékelés és a stílus. Csak ennyiből lehet következtetni arra, hogy kivel beszélgetek épp.

pl a #42 hozzászólást egy 4-es értékeléssel rendelkező személy írta, anonim névvel nem fejtette ki a mondanivalóját és mosolygó hangulatjelet használt.

Pont úgy, mint a #29 hozzászólás (4-es értékelés, anonim, kifejtés nélkül, hangulatjel)

2021. dec. 8. 14:01
 47/47 anonim ***** válasza:
Szerintem azt se tudja hogy mi az hogy ponzi
2021. dec. 13. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!