"Sebaj, én főleg azért szánok időt a válaszolgatásra, hogy hátha másnak hasznára lesz."
Azzal tudsz más embereknek a hasznára lenni ha edukálod őket, hogy miért kerüljék el a lehúzós MLM-es szektás agymosodákat.
"...hogy miért kerüljék el a lehúzós MLM-es szektás agymosodákat."
Pont ezt csinálom.
Segítek az embereknek, hogy el tudják kerülni az lehúzós/átveréses MLM rendszereket és ki tudják választani azt, ami nekik a legjobb.
Egy MLM rendszerbe ha komolyan bele kezd az ember, akkor szerintem nem nagy teljesítmény, sőt kb alap elvárás, hogy mondjuk behozzon az első szintű downline-jába 5 aktív embert. Ez ezektől az emberektől is ugyan úgy elvárható, hiszen komoly embereket keresünk. Na most az a baj, hogy ez a séma max 14 szintig művelhető, mert a 15. szinten már a föld teljes lakosságát meghaladó embertömegnek kéne a downlienodba lennie, ha minden downlineodban lévő ember CSAK ÖT másikat szervez be maga alá. Egyszerűen a rendszer úgy van kitalálva, hogy akkor tud magas keresetet biztosítani a hálózatépítők mondjuk 2%-ának ha a próbálkozók 98%-a bukik az egészen.
De közbe úgy adják el mint az amerikai álmot, hogy ez neked is sikerülhet. Ezért egy gátlástalan gyomorforgató átverés az egész.
Ez így inkább a piramisjátékokra lenne igaz. Egy piramisjátékba csak és kizárólag azért lépnek be az emberek, mert nyereséget remélnek tőle. Ahogy te is leírod, ez egy fenntarthatatlan modell.
Az MLM-be viszont nem mindenki azért lép be, hogy pénzt keressen vele. A tagok túlnyomó része csak és kizárólag vásárló.
"A tagok túlnyomó része csak és kizárólag vásárló."
Innentől szerintem nem fogok tudni vitatkozni veled, mert te evidenciaként jelentesz ki valamit, ami szerintem egy hazugság.
Mindenki tudja, hogy az MLM-nél soha nem a termék a lényeg, az csak egy ilyen töltelék. Hogy legálisan lehessen űzni a piramisjátékot. Az igazi üzlet az annak az ígéretnek az eladása hogy ebből bárki meggazdagodhat.
Ahogy az aranyásóknál is az gazdagodott meg, aki a csákányokat árulta.
39-nél a pont!
"Mindenki tudja, hogy az MLM-nél soha nem a termék a lényeg, az csak egy ilyen töltelék. Hogy legálisan lehessen űzni a piramisjátékot. Az igazi üzlet az annak az ígéretnek az eladása hogy ebből bárki meggazdagodhat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!