Levont valaki 20.000 forintot a számlámról, mi lehet ez?(Több infó lent)
Figyelt kérdés
Ma reggel látom hogy tegnap egy úgynevezett: "PAYPAL KEEPCALLING"
levont a számlámról 20.000 forintot. (2x 10.000-et) Mi lehet ez? Sehol nem adtam meg a Bankkártya adataimat, még a Google fiókomhoz sincs csatolva direkt. Valaki tudja hogy ki/micsoda ez a Paypal keppcalling?
OTP kártyám van.
2021. júl. 26. 08:29
2/11 anonim válasza:
Nyílván a Paypal-nál meg van adva a kártyaszámod és feliratkoztál valami hülye szolgáltatásra, amiről azt hitted, hogy ingyenes, de ugye ott volt az apró betű (amit nem olvastál el), hogy havonta x összeget fognak vonni.
Ha szerencséd van, akkor ki tudsz lépni ebből a keepcalling akármiből, ha nincs, akkor paypal-on kell kezdeményezned a törlést:
3/11 anonim válasza:
4/11 A kérdező kommentje:
Van Paypal fiókom, és 2-es, semmilyen szolgáltatásra nem iratkoztak fel, felismertem ezeket, nem adom meg minden szar kamu oldalnak a bankkártya adataimat, szóval a szolgáltatás kizárva. Nem tudom hogy hogyan és ki vonhatta le
2021. júl. 26. 13:43
5/11 anonim válasza:
Márpedig magától nem vonja le, meg kell adni a Paypal adatokat és engedélyezni kell. Ha nem te voltál, akkor valaki, aki használja még a gépedet.
6/11 A kérdező kommentje:
Én biztosan nem voltam, és még az OTP alkalmazásba se jött hogy erősítsem meg a tranzakciót. Nem tudom hogy csudába tudták lenyúlni, mindenesetre letiltottam a bankkártyámat, és kérvényt nyújtottam be az összegre
2021. júl. 26. 17:40
7/11 A kérdező kommentje:
És a gépemet se használja senki
2021. júl. 26. 17:41
8/11 anonim válasza:
Mert ilyenkor nem kell megerősítés
9/11 anonim válasza:
A megerősítés csak EU-n belül kell. Márpedig biztosan te voltál, mert ezek az oldalak maguktól nem kapják meg a Paypal adatokat. Ilyen ingyenes játékkal, "kisorsoltuk az IP címedet, nyertél egy iPhone-t" meg hasonlókkal, gyakran a netszolgáltatód logójával ellátott kamu oldallal nyomulnak. Az összeget nem biztos, hogy visszakapod, de a letiltás nem volt rossz ötlet.
10/11 anonim válasza:
Nem a kártya adataidat adtad meg, hanem a paypal adataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!