Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 30 evesek mennyi penzetek,...

30 evesek mennyi penzetek, megtakaritasotok van?

Figyelt kérdés
Elegedett vagy a penzeddel, vagy meg tennel hozza?
2021. júl. 21. 20:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
88%
29 vagyok. Van 4 millió forint megtakarításom. Lakás nincs, autó nincs. Még otthon élek.
2021. aug. 16. 16:35
 32/37 anonim ***** válasza:
12%

31es, ha ne adj' Isten valami baj érne, akkor majd utánad dobják a sírásók egy zsákban a 4 misit? Na ugye..

Vagy ráhagyod valakire, aki meg eltapsolja az ingyen lóvét, amiért kőkeményen megdolgoztál?

2021. aug. 16. 16:38
 33/37 anonim ***** válasza:
50%
31: Mi kínod van?
2021. aug. 16. 16:45
 34/37 anonim ***** válasza:
Én pl azért írtam le, hogy 1,5 millió megtakarítás, 20 milliós lakás és ha nem lenne lakásom akkor magamtól olyan 7 millióm lenne, mert gondoltam a kérdező arra is kíváncsi, hogy valaki X éves korára mennyi pénzt volt képes megspórolni. Értitek, az se mindegy, hogy 30 éves korodra 1 vagy 5 vagy 15 milliót tudtál félretenni. De ha 15 milliót, abból már nem feltétlen az egész megtakarításban van, hanem vettél belőle vagyontárgyat. Most lehet két egykorú embernek 2 millió félretett pénze, de az egyiknek tavaly még 12 millió volt, csak a 10-et betette egy lakás önerejébe. Az a két ember nem áll egy vagyoni szinten, csak mert mindkettőnek most 2 milliója van.
2021. aug. 16. 16:49
 35/37 anonim ***** válasza:
A 33-as válaszom természetesen a 32-esnek szólt. Elavult ez a Gyakori, hogy nem lehet se szerkeszteni, se közvetlenül válaszolni.
2021. aug. 16. 17:21
 36/37 A kérdező kommentje:

Senkit sem pontozok le, most nezem eloszor h mit valaszoltatok :).nem pontozok le senkit !

Igen, arra is kivancsi vagyok h hol tartotok 30 evesen :) ? Mitek van ? Elegedettek vagytok-e az elert dolgaitokkal ? :)

2021. aug. 16. 20:39
 37/37 anonim ***** válasza:

31 vagyok. A "munkás éveimet" már a párommal, mostmár férjemmel töltöttem, így amink van, azt ketten raktuk össze nagyjából fele-fele arányban. Van egy tehermentes lakásunk, aminek a piaci értéke most kb. 30 millió, illetve van 9 millió forint megtakarításunk. Ennyi az össz vagyonunk. Azért az hozzá tartozik, hogy 16-ért vettük ezt a lakást pár éve, az hogy most ennyit ér, nem a mi érdemünk ugye, de itt nem szokás ilyesmivel "felvágni". :)

Elégedett vagyok és nagyon büszke magunkra, hogy ketten, önerőből gyalogolunk előre. Én igyekszem ezt nézni, nem a szomszéd tehenét, így boldogok vagyunk.

2021. aug. 23. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!