30 evesek mennyi penzetek, megtakaritasotok van?
Figyelt kérdés
Elegedett vagy a penzeddel, vagy meg tennel hozza?2021. júl. 21. 20:31
2/37 anonim válasza:
Elég van de mindig kene melle rakni meg.
3/37 anonim válasza:
nem vagyok elégedett, kellene még hozzá sok.
5/37 anonim válasza:
5.86 millió forint, de szerencsére van egy kis lakásom. Egyedül lakom, 29
6/37 anonim válasza:
28 évesen van egy kb 20 milliós lakásom egy vidéki nagyvárosban, amire 4 millió lakáshitel van hátra. Illetve van még 1,5 millió félretett pénzem. A hitelt szeretném kifizetni 3-4 éven belül.
A lakásba a szüleim is beszálltak. Saját magamtól nem lenne lakásom, viszont lenne olyan 7 millió forint félretett pénzem.
7/37 anonim válasza:
13, 5 millio
Igaz nincs lakásom, de ez szándékosan van így jelenleg.
8/37 anonim válasza:
Anyagi értelemben egy kertesház és egy autó fele, félretéve csak párszázezer vésztartaléknak.
Ami viszont sokkal többet jelent: egy szerető férj, 2 csodálatos gyermek, olyan munka, amit imádok csinálni, bent cicák, kint tyúkok és veteményes. 🥰 Az álmaimat élem, még ha pénzem nincs is sose semmire. 😄
9/37 anonim válasza:
Mi a *@!+ rosszat mondtam, amiért le kellett pontozni?
10/37 anonim válasza:
Van egy kb. 30 milliós lakásom, amibe 20 millát én tettem. Idén hitelmentes lesz. Ezen kívül nagy megtakarításom nincs, párszázezer ilyen-olyan lekötésekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!