Mi volt a legdrágább dolog amit valaha vásároltál?
Figyelt kérdés
Gondolom a legtöbben lakást, házat, de olyasmire gondolok, amit saját zsebből fizettél, tehát nem hitelből.2021. júl. 17. 20:17
13/25 anonim válasza:
Hát én mondjuk a házamat is zsebből fizettem.
De ha eltekintünk a ház, autó, szolgáltatás, stb. témakörtől, akkor én is repjegyet mondanék, mint az egyik korábbi válaszoló.
Singapore Airlines, Suite Class
7.000.000 HUF/fő egyirányba
Párommal mentünk oda-vissza. Így 28.000.000 volt annak az útnak a repülési költsége.
14/25 anonim válasza:
Lakás hitel nélkül. Az volt a legdrágább.
15/25 anonim válasza:
Telek hitel nélkül, de nem volt drága.
16/25 anonim válasza:
#13 csak a kiváncsiság kedvéért, milyen szolgáltatások voltak azon az osztályon?
17/25 anonim válasza:
Ha a hiteles lakás nem számít, akkor a bútorok a lakásba (kb 1.5 millió forint volt összesen). Ha tételesen a legdrágább valami kell, akkor szerintem a hűtő volt a legdrágább (150 ezer).
18/25 anonim válasza:
Ár/méret arányban most a fogam lesz a legdrágább, 150/db. :D
19/25 anonim válasza:
Mi is zsebből fizettük a házukat, jobban mondva mi adtunk kb. 27 milliót, meg jött hozzá 5 millió áfa vissza térítés+2,5 millió csok, de ezeket nem kell ugye visszafizetni, szóval nem hitelek.
Ezután a kocsink volt a legdrágább, 2,8 millió volt az ára talán 3 éve vettük.
20/25 anonim válasza:
Jogosítvány, az is bele számít hisz órákat veszek a suliból. Vagy ha az nem akkor laptop vagy okos tv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!