Mi volt a legdrágább dolog, amit valaha találtál?
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 15:55
1/14 anonim válasza:
Egy piros boríték a szélvédőmön.
3/14 anonim válasza:
Én is egy borítékot találtam, de benne 500 euró volt. A házamtól nem messze volt a földön. Feltettem egy hirdetést a netre, hogy a tulajdonos ugyanabban a ruhában jelenjen meg egy bizonyos helyen, mint amelyikben elvesztette. Rendőrségre nem mentem, mert az utca be van általam kamerázva, ami nem legális, egyéb információ pedig nem volt az illetőről. Végül visszakapta a pénzét.
5/14 anonim válasza:
Egy drága fülhallgatót, 30 körül volt akkor a bolti ára.
6/14 anonim válasza:
Egy gyűrűt,meg egyszer a pocsolyában egy ötezrest.
8/14 anonim válasza:
Egy Airbus A380-as repülőgép.
Egy normális nőt már nagyon szeretnék látni, akit drágámnak nevezhetek :)
9/14 mindentudó99 válasza:
Egyszer egy elég drága merítőszákot találtam a Dunaparton mikor pecázni mentem. Egy eldugott helyen. Azért is örültem neki mert rájöttem hogy az az enyém amit 3 nappal előtte felejtettem ott.
10/14 anonim válasza:
8
Találni, nem látni. De attól még aranyos volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!