Ezek után ki érzi még magát gazdagnak?
Annyira bírom aki gazdagnak hiszi magát itt Magyarországon. Még ha 1 milliárd forintja van itt valakinek az is semmi Jeff Bezoshoz képest.
Dollárban van 200milliárdja.
60 000 000 000 000 ft- forintba átszámítva. Ki se tudom mondani.
165millió dolláros háza van, és 500millió dolláros yacht-ja.
Akár országokat is megvehetne.
Itt meg Magyarországon már burzsujnak hiszi magát akinek van potom 100millió forintja vagy 1milliárdja.
Számít? :D
Szerintem egyébként a részvényeivel együtt ekkora .
A gazdagok ritkán tartják készpénzben a vagyont. Amennyire csak lehet, igyekeznek inkább befektetni, hogy fialjon.
Van, amit pénzzel nem lehet megvenni. Még Jeff Bezosnak sem. Hajat pl, mert ugye kopasz. Ez persze csak vicc.
De a lényeg, hogy mi a francnak annyi pénz, mikor úgysem viszed a sírba. Aki keres annyit, hogy jól él, fel tudja fedezni a világot, utazgatni, az épp elég gazdag minden téren.
Ha van ideje utazgatni, és nem a munkahelyére van eltemetve élete legszebb óráiban.
Szerintem annyi pénzt abszolút megéri összeszedni, hogy ne kelljen robotolni nyugdíjaskorig.
"Bár nem tudom hogy 200milliárd az az ami a bankszámláján van vagy a részvényei is"
Te sem vagy tisztában a dolgokkal. Egy személy vagyona az az össes tulajdona. Tehát, abban a 200 milliárd dollárban benne van MINDEN. Az összes részvénye, az ingatlanjai, járművei, ingóságai. Ezeknek csak igen kis részét lehet hamar pénzzé tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!