Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezek után ki érzi még magát...

Ezek után ki érzi még magát gazdagnak?

Figyelt kérdés

Annyira bírom aki gazdagnak hiszi magát itt Magyarországon. Még ha 1 milliárd forintja van itt valakinek az is semmi Jeff Bezoshoz képest.

Dollárban van 200milliárdja.

60 000 000 000 000 ft- forintba átszámítva. Ki se tudom mondani.

165millió dolláros háza van, és 500millió dolláros yacht-ja.

Akár országokat is megvehetne.

Itt meg Magyarországon már burzsujnak hiszi magát akinek van potom 100millió forintja vagy 1milliárdja.

2021. júl. 17. 16:16
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
14%

Ilyen gazdag nem szabadna senkinek sem lenni, ahogy írjátok van az a szint ahol már mindegy és az a vicc hogy az ilyen parazitákat védik mint a jeff bezos meg a többi.

Az ősi zsidó családok nem szerepelnek a listán vagy az angol királyi család sem azoknak még nagyobb a vagyona

2021. júl. 17. 17:05
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Van az a kalkulátor, ha beírod a vagyonod/kereseted, akkor kiadja, hogy a világ hány %-nál vagy gazdagabb. Valójában a magyarok is a top 10%-ban vannak benne a sima átlagkeresetükkel. Ők gazdagok vagy sem? Teljesen relatív.

Egyébként pont ezért van az, hogy bármennyi pénzed van, mindig van nálad gazdagabb és mindig érezheted magad szegénynek. VAGY megtanulod értékelni azt amid van, ha "csak" pár száz milliód, akkor is érezheted jól magad. Igazából már akkora pénz is elegendő ahhoz, hogy ne nélkülözzön, utazgasson, jó helyre járassa a gyerekét stb. Magán yacht-ra, repülőre igaz nem telik, de ezek nélkül bővel lehet valaki elégedett és érezheti magát gazdagnak, pláne ebben az országban. Itt sajnos nem nehéz.

2021. júl. 17. 17:07
 23/50 anonim ***** válasza:
34%

Minden gazdagodasi szint par honap alatt megszokottà vàlik...

Szegeny csaladban nottem fe, 16 eves korom ota dolgoztam a tanulas mellett.

30 eves koromra lettem 10

Milliomos

40

Evesen 100

Milliomos

Most mar koze vagyok a milliardhoz.

Semmit nem szamitott soha a boldogsag szintemhez. 16 evesen az egesz nyarat a focipalyan toltottem

Egy lyukas cipoben es boldog voltam akkor is

2021. júl. 17. 17:13
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Nézzünk meg egy Afriaki nyomornegyedben élő éhező gyerek szemszögéből téged.. számára te annyi pénzzel rendelkezel, ameddig el se tud számolni.
2021. júl. 17. 17:17
 25/50 A kérdező kommentje:
23mas nagyon álszent vagy ha nem számít a boldogságodhoz a pénz miért kezdtél el pénzt felhalmozni? Oszd szét a pénzed és legyél hajléktalan ha neked nem boldogság és focizz. Ennyi. Emberek ne legyünk már álszentek
2021. júl. 17. 17:18
 26/50 anonim ***** válasza:
76%

Na, mibe fogadunk, hogy a kérdezőnek nincs nagy vagyona?!

Ha lenne pénzed tudnád, hogy egy szint után semmilyen nem ad semmilyen extra boldogságot a pénz. Amikor már ki tudod elégíteni az alapvető, sőt annál több igényedet, akkor hiába lesz több pénzed. A boldogságot nem az fogja megadni, hogy van plusz 10-20 milliód vagy nincs, ha már van 200 milliód.

2021. júl. 17. 17:33
 27/50 anonim ***** válasza:
25%

23-as

Mese délutánját olvashattuk

2021. júl. 17. 17:34
 28/50 anonim ***** válasza:
43%

Mese vagy sem, az aminek hinni akarjàtok.

Hogy miert halmozok penzt? Nem igazan halmozok.’persze 20’evesen azt gondoltam hogy sok penz kell - ma mar nem igy latom. Nem nagyon koltok tobbet havi 5-600.000 ft nal. Minek tennem, mire? Nem tesz boldogga hogy valami draga ruhat felvegyek es beuljek golfozas utan egy draga helyre enni. Orakat es kocsikat szeretem de elvbol nek koltok rajuk tul sokat.

Jotekonysagra koltok - az fontos!

2021. júl. 17. 17:41
 29/50 A kérdező kommentje:
Ha ennyire jótékony vagy nekem is küldhetnél
2021. júl. 17. 17:49
 30/50 anonim ***** válasza:
79%

Mi is jótékonykodunk, mindig a pénztárcánknak megfelelően. Kb. éves bevétel 1%-a. Tudom, hogy lehetne többet is, de most ennyi megy. Amikor keveset kerestünk, akkor pár tízezret adakoztunk. A cél azonban mindenkinek más és nem az ingyen pénzosztás.

Kérdező, gondoltam, hogy te nem vagy pénzbőségben. Te nem éreznéd magad gazdagnak, ha lenne pár százmilliód mondd? Vagy ez a kérdés arra volt jó, hogy belerúgj egyet a nálad gazdagabbakba? Egyébként mit kezdenél a pénzzel, ha küldene?

2021. júl. 17. 17:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!