Ha árverésen egy ingatlan előlegét kifizettem (mbvk 85.000ft) licitáltam utána de meggondoltam magam és mégse szeretném megvásárolni az ingatlant Valóban elveszítem az egész előleget?
11-es! Senki nem emelt ki a sorból, nincs miért megsértődnöd. Egyszerűen jeleztem, hogy sajnálom, ha csak ennyire értékelik a valódi és hiteles válaszokat.
"de az már nem megy, hogy ha egyetértesz vele, akkor rákattints a zöldre."
Valószínűleg Neked hihetetlen az, hogy megtettem.
De azért köszi, rendes Tőled, hogy kiosztasz. :)
Nem tudom, hogy ezeket Te honnan tudod, de jól van, ügyes vagy!
Részemről ennyi, nem kell rá reagálnod. Ez nem vitafórum. :)
Hazugokat pedig magad körül keress!
"Nem tudom, hogy ezeket Te honnan tudod" Onnan, ahonnan mindenki. Korábban (a 13as hozzászólásomig) egyetlen zöld pontja volt a 4esnek, mostmár 2 van. Márpedig az az egy tőlem volt, tehát te nem adtál neki annak ellenére, hogy ezt hazudtad. Magánügyed, hogy kinek a hozzászólását hogyan értékeled, csak jeleztem, hogy semmi értelme hazudnod, mert mindenki látja kinek mennyi és milyen szavazata van, vagy mást kritizálnod miért szavazott negatívan ha te meg egy zöld gombot nem tudtál megnyomni.
Egyszerű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!