Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha árverésen egy ingatlan...

Ha árverésen egy ingatlan előlegét kifizettem (mbvk 85.000ft) licitáltam utána de meggondoltam magam és mégse szeretném megvásárolni az ingatlant Valóban elveszítem az egész előleget?

Figyelt kérdés

2021. júl. 14. 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10. "4-es válaszoló egyébként jól tudja, kár, hogy a válasza csak 27 %-os." Tudod, ott van a kis zöld meg piros bigyó, azokra kell rányomni ha úgy gondolod többet érdemel a válasz... Nem én vagyok a 4es, de nem tudom szó nélkül hagyni, hogy nem tetszik, hogy csak 27%os, de az már nem megy, hogy ha egyetértesz vele, akkor rákattints a zöldre.
2021. júl. 16. 14:12
 12/15 anonim ***** válasza:
33%

11-es! Senki nem emelt ki a sorból, nincs miért megsértődnöd. Egyszerűen jeleztem, hogy sajnálom, ha csak ennyire értékelik a valódi és hiteles válaszokat.

"de az már nem megy, hogy ha egyetértesz vele, akkor rákattints a zöldre."

Valószínűleg Neked hihetetlen az, hogy megtettem.

De azért köszi, rendes Tőled, hogy kiosztasz. :)

2021. júl. 17. 06:12
 13/15 anonim ***** válasza:
15%
12. igen, hihetetlen, mert hazudsz. Egyetlen zöld szavazatot kapott a 4es és az én voltam, tehát te nem szavaztál rá zölddel. Nem értem az ilyen marha egyszerűen kiderülő hazugságnak mi értelme van. Mindenki látja, hogy hány pozitív szavazatot kapott egy hozzászólás...
2021. júl. 17. 10:07
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, hogy ezeket Te honnan tudod, de jól van, ügyes vagy!

Részemről ennyi, nem kell rá reagálnod. Ez nem vitafórum. :)

Hazugokat pedig magad körül keress!

2021. júl. 18. 06:27
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom, hogy ezeket Te honnan tudod" Onnan, ahonnan mindenki. Korábban (a 13as hozzászólásomig) egyetlen zöld pontja volt a 4esnek, mostmár 2 van. Márpedig az az egy tőlem volt, tehát te nem adtál neki annak ellenére, hogy ezt hazudtad. Magánügyed, hogy kinek a hozzászólását hogyan értékeled, csak jeleztem, hogy semmi értelme hazudnod, mert mindenki látja kinek mennyi és milyen szavazata van, vagy mást kritizálnod miért szavazott negatívan ha te meg egy zöld gombot nem tudtál megnyomni.

Egyszerű.

2021. júl. 18. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!