Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akiknek júl. 1-je óta érkezett...

Akiknek júl. 1-je óta érkezett csomag külföldről: mik az eddigi tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

2021. júl. 9. 09:43
 1/4 anonim válasza:

Nekem érkezett eddig pár. Jött az email a postától, amiben ott volt a csomag száma, és egy link, ami továbbvitt a fizetésre. Ott szerepel a csomag ára, ÁFA, és persze a vámkezelési költség. SimplePay-el simán ki lehet fizetni, mivel ha házhoz viszik, és akkor fizeted, többe fog kerülni.

Az egyéni vámkezelés pedig katasztrófa, főleg ha aliról rendeltél. Kutakodnod kell az eladó után, kell a címe (irányítószám, város, utca, házszám), ami sokszor nem angolul van írva, és még csak másolni se lehet a szöveget, hogy legalább le tudjam fordítani. Nem volt erre felkészülve a posta, hogy dolgozni is kellene.

2021. júl. 9. 10:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Na, jó olvasni, nekem is mostanában kéne jönnie pár csomagomnak, remélem, azokkal is hasonlóan fog menni :)

Egyébként mennyire volt gyors, mennyi időbe telt kb?

(nem sürgős csomagok, de azért mégis, érdekel)

2021. júl. 9. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem érkezett csomagom július 5-én, amiről nem kaptam értesítést, és mivel nem vettem át -nem kereste megjegyzéssel-, ezért már 7-én a reptéren volt útban visszafelé. Esélyem sem volt átvenni. Még jó, hogy június 1-én már elengedte a vám. Reklamáltam, gondolom azt mondják, ők nem hibáztak, de 1600 Ft-ért újra kikézbesítik. Kap... be.
2021. júl. 10. 22:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Lassan 1 hónapja Magyarországon van a NPKK-ban minden rendelt dolgom (egy részük már mindegy is, mert pl múlt hétre kellett volna), van, aminél vége a vámkezelésnek vége, de még mindig semmi sms, email a fizetésről meg hasonlókról, nem hogy esetleg már itt is legyen a csomag...

Mindezt úgy, hogy a szállításra is ráfizettem hogy itt legyenek időben, gyorsan, sokkal hamarabb itt is voltak az országban, de hát drága posta... Mondhatom, nagyon boldog vagyok :D

2021. júl. 29. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!