Megnyugtatlak, a hozzáértők/szakértők is csak okoskodók, megjósolni senki nem tudja előre. Mindig fogsz találni két, egymásnak teljesen ellentmondó szakvéleményt, és értelemszerűen valamelyiknek igaza lesz.
2021. júl. 2. 19:42
2/12 anonim válasza:
Szerintem a HO térnyerésével felerősödik a távolabbi agglomeráció előnybe kerülése, ott számítok további drágulásra a kereslet erősödése miatt.
2021. júl. 2. 19:48
3/12 anonim válasza:
Viszont mivel emelkedik az alapanyagok és a szakemberek ára ha egy tulaj felújítani akar muszáj lesz árat emelnie, ha pedig már meg volt a felújítás, akkor simán húzza maga után az árakat az alapanyagok emelkedése.
2021. júl. 2. 19:52
4/12 anonim válasza:
Ki számít neked hozzáértőnek? Ki az, aki válaszolhat?
2021. júl. 2. 20:21
5/12 anonim válasza:
"Kérem, hogy hozzáértők válaszoljanak, ne pedig szimpla okoskodók."
Mindegy. Köszönöm a választ mindenkinek és annak is, aki eddig írt. Akármi lesz, az meg fog történni, ha előre rosszul érezzük magunkat miatta, ha nem.
2021. júl. 2. 21:02
7/12 anonim válasza:
Csak saját példa: ingatlanos mondta (és tényleg a rendesebbik, lelkiismeretes fajta), hogy tavaly őszre a második hullám miatt visszaesnek az ingatlan-árak, erre számítanak.
Mondanom sem kell, nem lett igaza, kivártam a vásárlással, azóta minden drágább lett, ráfaragtam.
2021. júl. 2. 21:05
8/12 anonim válasza:
Amíg van kereslet-kínálat, addig bármeddig emelhetik. Van az a réteg, akinek nem fáj kiadni 50 milliót egy 20 négyzetméteres lukért sem. Hogy többségében nem a magyar középréteg veszi meg, hanem külföldi befektetők? Na, ez megint egy másik téma, de nem megyek át rasszistába, volt azzal a réteggel "szerencsém", meg tudom érteni néha, ahogy elbántak velük... Nem tudok jobbat mondani, mint gyökeres életmódváltást, nagyfokú önellátással, valami kis alföldi faluban. Bács-Kiskunban meglepően alacsonyak az ingatlanárak, szóval alternatíva mindig van, legfeljebb néhány lemondással kell együtt élned.
2021. júl. 2. 23:33
9/12 anonim válasza:
"Kérem, hogy hozzáértők válaszoljanak, ne pedig szimpla okoskodók"
Akkor fizess meg egy szakertot!
2021. júl. 3. 00:04
10/12 anonim válasza:
Üdv a valóságban a most fiatal generációk a híd alatt fognak majd meghalni mert ha már idősek lesznek nem tudnak dolgozni és nem tudják majd fizetni az albérletet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!