Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kérdőívek kitöltésével tényleg...

Kérdőívek kitöltésével tényleg lehet pénzt keresni? Vagy csak átverés, adatlopás ?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jún. 21. 10:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Ez nem lehúzás,azok a lehúzások ahol pénzt kérnek el tőled"

Ez is lehúzás, mert itt meg az idejüket kéred el tőlük, cserébe a semmiért.

2021. jún. 23. 13:46
 12/22 anonim ***** válasza:

#9 Ne haragudj ha esetleg megbántottalak,vannak még jó és rendes emberek csak már sajnos egyre kevesebben.

Én csak el mondtam hogy sajnos ez van,akár hogy is nézem a dolgokat én már tapasztaltam sajnos és az a gond hogy nem csak itthon.

Érdekes módon valahogy külföldi emberek nem ilyenek,például a törökök nagyon is össze tartanak és kedves emberek,sokan pedig el ítélik őket,pedig nem kellene.

Számomra az is érdekes,hogy még egy osztrák kőműves és egy osztrák gáz szerelő össze állnak majd együtt dolgoznak,segítik és támogassák egymást ez itthon nem nagyon működik,inkább pont az ellenkezőjét lehet tapasztalni,egymásnak az ellenségei,így persze hogy nem fognak haladni az életben.

2021. jún. 23. 13:57
 13/22 anonim ***** válasza:
#11 Így van,5-10 perc a buszon vagy a wc-n ülve olyan sok idő,mindenki saját maga dönti el mit akar,de senki se mondja azt hogy nem lehet pénzt keresni vele,ne haragudj de én itt le zárnám ezt a dolgot mert ahogy írod az idő pénz.
2021. jún. 23. 14:00
 14/22 anonim ***** válasza:

"senki se mondja azt hogy nem lehet pénzt keresni vele"

Senki ne mondja, mert lehet. Csak nem a kérdőív kitöltésével, hanem a piramisjátlókos beszervezési jutalommal. Ha tényleg csak segíteni akarnál, akkor nem linket küldenél az oldalakhoz (ami után te kapod a bónuszt) hanem simán leírnád az oldal nevét, és egy 8 másodperces google kereséssel bárki odatalálna.

2021. jún. 23. 14:11
 15/22 anonim ***** válasza:

#14 Látom te nálam mindent jobban tudsz,sok szabadidővel rendelkezel,pontosan hogy igen is lehet keresni pénzt kérdőív kitöltéssel,mint bármi mást is lehet csak tenni kell érte és nem feladni.

Volt már rá példa,tudod mi lett? Olyan ember jelentette mint te,hogy ez hazugság,többször nem fogom elkövetni ezt a hibát,úgy látom kíváncsi vagy,google a barátod nézz utána aztán majd te is ki tapasztalod melyik a jó oldal...

2021. jún. 23. 16:19
 16/22 anonim ***** válasza:
Sok sikert.
2021. jún. 23. 16:20
 17/22 anonim ***** válasza:
59%
ténylegesen lehet valódi pénzt keresni kérdőívezéssel,netpanel vásárlási utalványt ad (tesco) ha összejön annyi pont és beváltod negyedévente lehet,toluna paypal-ra fizet,greenpanthera paypal-ra fizet 30$-tól,magyarországospanel bankkártyra fizet,van sok oldalra meghívóm amivel érdemes foglalkozni,deadalus bankkártyára fizet euróban.
2021. jún. 24. 18:33
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hello,tudnál nekem linkeket küldeni a további kérdőíves oldalakról?

2021. jún. 25. 12:00
 19/22 anonim ***** válasza:
83%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezeket tudom ajánlani,ebuno.net-nél 1 kérdőív kitöltés után lehet 24 pontot gyűjteni,a univox-ról nem küldök semmit mert azon igen hamar meg lehet rekedni helybe topi csak,de ha még eszembe jut 1-2 oldal írom,de kezdetnek szerintem ez is elég,illetve van még egy mobil app [link] ez 1000.- a minimum és paypal-ra fizet azonnal

2021. jún. 25. 12:54
 20/22 anonim ***** válasza:

mármint úgy 24 pont,hogy szabadpont tehát 1 kérdőív az pipa utána 24 pontot lehet még kérdőív nélkül gyű

jteni

2021. jún. 25. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!