Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kérdőívek kitöltésével tényleg...

Kérdőívek kitöltésével tényleg lehet pénzt keresni? Vagy csak átverés, adatlopás ?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jún. 21. 10:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
statek kft nál lehjet
2021. jún. 21. 10:50
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
gombszemeket esetleg
2021. jún. 21. 11:10
 3/22 anonim ***** válasza:
66%
Én kerestem anno 15$-t kérdőív kitöltésekkel, de 30$-tól lehetett kivenni és elfogytak a kitölthető kérdőívek :D amúgy 0,2-1$-t fizettek "elméletileg" kérdőívenként.
2021. jún. 21. 12:11
 4/22 anonim ***** válasza:
21%
Általában (a konkrét linket nem néztem meg) ezek arra mennek, hogy ha beszervezel sok balekot, akkor kaphatsz bónuszt, és úgy tényleg lehet keresni. De nem magával a kérdőív kitöltéssel. Piramisjáték jellegű az egész.
2021. jún. 21. 13:59
 5/22 anonim ***** válasza:
75%

Pont ezt az oldalt én nem ajánlom,nekem nem jött be.

Vannak más oldalak amik viszont be jöttek és tényleg ki is fizetnek.

Igaz ebből nem fogsz meggazdagodni.

Ha esetleg érdekel,nyugodtan küld el az email címedet,majd el küldöm a számomra jól be vállt oldalakat.

2021. jún. 22. 03:12
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
Az 5-ös itt hirdeti a szarjait, ő is csak a a beszervezési bónuszra megy. Nehogy írjatok neki!!!
2021. jún. 22. 11:46
 7/22 anonim ***** válasza:
46%

#6 Csak le írtam a véleményemet,de úgy látom te mindenkit ismersz,tipikus magyar negatív mentálitás.

Külföldön is magyar a magyarnak az ellensége,vannak kivételek de sajnos nem sok,ha össze tartanánk mi magyarok sokkal jobbak lehetnénk, de ez az összetartás csak más nemzeteknél működik,nekünk még nagyon sok időre szükségünk van.

2021. jún. 23. 05:34
 8/22 anonim ***** válasza:
44%

"magyar a magyarnak az ellensége"

Nekem nem ellenségem a magyar, csak a segítségnek álcázva burkolt piramisjátékot másikra rátukmáló magyar, na az az ellenségem.

2021. jún. 23. 13:21
 9/22 anonim ***** válasza:

@05:34

Amit te csináslz az is tipikus magyar mentalitás, hogy leszólsz mindenkit hogy tipikus magyar mentalitás. :)

2021. jún. 23. 13:36
 10/22 anonim ***** válasza:

#8 Nem szeretnék veled vitatkozni,csupán segíteni szerettem volna a kérdezőnek hiszen kérdezett én pedig válaszoltam,nekem például segítettek ezek az oldalak.

Ez nem lehúzás,azok a lehúzások ahol pénzt kérnek el tőled,butaságokat kell el adni amiből kapsz egy keveset,ilyen ügynökséges dolgok,na azok a nagy átverések és lehúzós dolgok.

Szerintem ebben semmilyen átverés nincs,egyszerűen csak amik nekem be váltak oldalak azokat megosztom mással és kb ennyi az egész,nem értem miért kell túlbonyolítani ezt..

2021. jún. 23. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!