Van olyan alkalmazás, amin be lehet állítani alső és felső árfolyamhatárokat kriptovalutára, aminél értesítést küld a telefon?
Figyelt kérdés
Nem tőzsdei árfolyamokra, mert arra tudom, hogy van. Olyan kellene, amin beállíthatok a portfoliómban levő kriptovalutákat, megadok árfolyamokat és értesítést küld a telefon2021. jún. 20. 12:27
1/8 anonim válasza:
Hat ha leirod normalisan h mit akarsz akkor esetleg tudunk valaszolni. Most akkor te olyan alkalmazast keresel amiben kriptok arait tudod kovetni?
2/8 anonim válasza:
"Nem tőzsdei árfolyamokra" Akkor milyenre? Milyen van még?
3/8 anonim válasza:
Szerintem a kérdező egy olyan alkalmazást keres, amiben tud kereskedni, de nem akar előre árfolyamhoz kötött tranzakciókat beállítani, hanem csak értesítést akar, és majd eldönti, hogy akkor vásárol-e éppen. Legalábbis én erre gondolnék
4/8 anonim válasza:
Dehát akkor is a tőzsdei árfolyamról fog értesítést kapni. Olyat meg tud. Azon beállítja azokat amik érdekli és kap értesítést.
5/8 A kérdező kommentje:
A harmadik válaszoló áll legközelebb a megoldáshoz :) de témy, hogy hülyén van kicsit a kérdés feltéve. Nem értékpapírok árát hanem kriptovaluták árfolyamát akarom figyelni. De nincs kedvem napi 20x ránézzi. Olyan alkalmazás kellene, ami pl: jelez nekem, ha egy előre beállított árfolyamot átlép az adott valuta. Példa: Ethereum legy most 400 000 Ft. Én várok egy olyan pillanatra amikor 500 000 Ft, hogy eladjam. Nincs időm, kedvem stb folyamatosan figyelni a chartot ezért beállítanék egy jelzést, hogy szóljon ha átlépi az 500 000Ft-ot
2021. jún. 20. 13:31
6/8 anonim válasza:
Tradingview-en tudsz email ertesitest allitani.
Coinmarketcapnak van alkalmazasa azon is tudod kovetni alertel
Es meg sok mas, ird be crypto a playstorerra.
En a coinmarketcapot hasznalom
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szuper, köszönöm szépen!
2021. jún. 20. 15:33
8/8 anonim válasza:
MT4-ben egy adott pozícióra tudsz StopLoss és TakeProfit árfolyamokat tenni. Nem kell nézegetni, mert nincs szükség arra, hogy kézzel adj el, maga a Metatrader képes eladni neked ötszázon a longolt pozíciódat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!