Valaki rendelt már a Muziker.hu-ról mostanság?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 14:29
11/13 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom,kérdezd őket facebookon,viszonylag gyorsan írnak.
2021. aug. 2. 13:43
12/13 anonim válasza:
A megrendelt termék hamar megérkezik még az időpontját is megadhatod,ám ha garanciális ügyintézésre lesz szükséged,jobb ha bele sem kezdesz. Soha többé nem rendelek tőlük és a jövőben igyekszem minél több embert lebeszélni róluk mert azt a szemétláda hozzáállást és kommunikációt amit tanusítanak,nem lehet szavakkal leírni. Majd miután mindenféle módon megszivatnak,visszakapod a hibás terméket azzal a pofátlan flegmasággal,hogy jól működik,szóval te vagy a hülye. Pénzvisszafizetés nincs,a határidőkkel trükköznek,a vége úgyis az lesz,hogy a még garanciális terméket saját pénzeden kell elvinned valahová megjavíttatni. Undorító cég!
13/13 anonim válasza:
Én egy billentyűtakarót rendeltem tőlük, a szállítási idővel és a termékkel sem volt semmi gond. Viszont, és ezt az ügfélszolgálat is elismerte, sajnos néhány hete bizonyos termékek ára elég szépen liftezik fel-le, és elég nagy összegekkel, egyik nap 40 ezret fel, aztán másnapra 20 ezret le, sőt van hogy nap közben is. Ezen kívül más probléma nincs velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!