A Digimobilnak nem sikerült akkora szeletet szakítania a tortából amekkorát szeretett volna?? Még a digis dolgozók sem az 50-es körzetszámot használják. Mi baj lehet a szolgáltatással?
Figyelt kérdés
#Digi #0650...
2021. jún. 17. 14:32
11/14 anonim válasza:
Igen én vagyok a hülye mikor te nem tudsz megcsinálni egy Google keresést, gratulálok :D
12/14 anonim válasza:
Fent van a digi oldalán is hogy a 4IG cég megveszi/megvette a Digi csoport magyar leányvállalatát a digi kft-t,a Invitel zrt.-t és a I TV Zrt-t.
4IG-Mészáros Lőrinc volt cége ahonnan a Jászai Gellért őt kivásárolta.
Szerintem is az várható hogyha az új tulaj úgy látja hogy "túl olcsó" a Digi szolgáltatás a többihez képest és több profitot lehetne kiszedi belőle akkor áremelkedés várható amint pl. az idén kötött szerződések pár éven belül lejárnak.
14/14 BeefEater válasza:
Nincs elég frekvenciájuk, így nem igazán lehet az országot értelmesen lefedni.
Olvass vissza milyen mondvacsinált okokkal zárta ki őket az NMHH a pályázatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!