A Digimobilnak nem sikerült akkora szeletet szakítania a tortából amekkorát szeretett volna?? Még a digis dolgozók sem az 50-es körzetszámot használják. Mi baj lehet a szolgáltatással?
Figyelt kérdés
#Digi #0650...
2021. jún. 17. 14:32
1/14 anonim válasza:
Pl az, hogy csak az ország felén van lefedettség. Lehet, hogy csak ezer forint, de még annyit sem ér így.
2/14 anonim válasza:
Meg nagyon az elejen vannak, alig van lefedettseg.
3/14 anonim válasza:
A vodafone sem ugy kezdte, hogy azonnal lett teljes lefedettsege a halozatnak.
Diginek is kell ido, mire az engedelyeztetesek, berles, stb. lezajlik. Sokan meg igy sem ismerik, mert a tobbi szolgaltato eroteljesebben nyomul.
Nekem van digi mobilnetem.
Szekesfehervaron es Budapesten, ahol a legtobbet tartozkodom, tokeletes a jelerosseg. Folyamatos a net.
1500 ft-ert ajandek. 4 ft-os percdijjal.
4/14 anonim válasza:
Én eredetileg telekomos vagyok, és a mai napig ott van velem a sim kártya, de mivel Budapesten élek, így a diginek is jó a lefedettsége. 1000ft-ért 30gb-ot kapni azért nem rossz.
5/14 anonim válasza:
Utolso, ha van digis elofizetesed, tv, stb., akkor mar a diginet50.
1000 ft 50 gb mobilnet.
6/14 anonim válasza:
5-ös, dejó ezt nem is tudtam! Van digis előfizetésem, az otthoni net is digis. Egyébként nem azért, hogy promózzam őket, de az otthoni net is nagyon jó. Stabil, gyors és ahhoz képest nem drága. Kár, hogy pl ahol a szüleim laknak, ott nem elérhető.
7/14 anonim válasza:
Hát nemsokára baszhatjuk az olcsó mobilnetet:D Az itthoni telekommunikációs kartell előbb utóbb bedarálja, már el is kezdődött a folyamat a Digi felvásárlásával.
9/14 anonim válasza:
Keress rá ha annyira érdekel... Már egy csomó hír volt róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!