Mi lehet az oka annak, hogy a XII. kerület az egyetlen a fővárosban, ahol egy diszkontáruház sincs?
Ezek még mindig nem arra válaszok, hogy hol írtam én olyat, hogy nem akarok sem a hegyvidéki sem a belbudai részre diszkontot! Érted a kérdést, mert segíthetek, ha nem!
Ezt írtad 22-es hozzászólásodban:
"21: áruld már el, pontosan melyik részén szeretnél diszkontot...? Mert azt már leírtad, hogy a belbudai részen nem, és a hegyvidéki villás részen sem."
Mutasd meg, hogy hol írtam olyat, hogy nem akarok ezeken a helyeken diszkontot. Képes vagy erre?
Nem arról megy már a vita, hogy hol van vagy hol nincs alkalmas hely a kerületben. A vita arról megy már, hogy azt állítottad, hogy én azt írtam, nem akarok diszkontot sem a hegyvidéki, sem a belbudai részre. Mutasd meg, hogy hol írtam ilyet!
Képes vagy, becsületes, jellemes módon elismerni azt, hogy sehol nem írtam ilyet, vagy nem vagy képes erre?
Most már én is hozzászólok, mert kezd nagyon szánalmas lenni, amit ez a szerencsétlen művel itt.
Először is felelj a kérdező kérdésére! Bár tudjuk, hogy mi lenne a becsületes válasz, az, hogy sehol nem írt ilyet a kérdező.
Ami pedig a bódék marhaságodat illet, már miért kellene bódé? Azért, mert nálatok a telepen ilyenek a diszkontok? Mert más formában nem lehetne megoldani, mint bódé? Lásd, Ferenciek tere, Báthory utca, Király utca, stb.
Kérdező! Itt kár politikát vizionálni.
A II. kerületben majdnem kétszer annyi ember él (55 vs. 92e) mint a XII.-ben.
Az üzletláncok komoly piackutatást végeznek, mielőtt expanziós stratégiát csinálnak. A férjem egy ilyen tanácsadó cégnél dolgozik. Van bőven piacfelmérés, potenciális igényfelmérés, és még egy sor mérés, ami alapján döntenek a "nagyfőnökök" az egyes boltláncoknál, hogy hol érdemes fejleszteni.
az IKEA pl. egymilliós potenciális vevőszámra tervez. Ezért nincs még vidéken üzletük. Talán Pécsett fontolgatják most...
Mivel a XII. ker-ben meglévő boltok nem adják el / -át a meglévő üzlethelyiségeiket, nem egyszerű új beruházásba fogni. Ugye ott a "plázastop", ami 400 nm-nél húzza meg a határt.
Egy aldi v. lidl ennél min. 2x nagyobb. Ezer nm fölötti boltokat építettek mostanság.
Hová lett a kérdező?
Nem jött be a politikai-célzatú provokációja, és eltűnt?
CSak azt nem értem, hogy miért nem a pol. rovatban nyitotta, ha erre akarta kihegyezni a gumicsontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!