Mi lehet az oka annak, hogy a XII. kerület az egyetlen a fővárosban, ahol egy diszkontáruház sincs?
Kerdezo szerintem arrol van szo egyszeruen hogy te nem reprezentalod jol az atlagos 12.keruleti lakost, csak azert mert neked fontos a lidl nem biztos hogy ezzel elegen vannak igy a keruletben.
Biztos lehetsz benne hogy az osszes ilyen diszkont aruhaz rengeteg penzt es idot szan ra arra hogy felmerje hol erdemes boltot nyitni, es kiszamoltak hogy 12 kerben nem eri meg. Lehet hogy reszben hozzajarul az atlagon feluli ingatlan ar, de legnagyobb baj hogy egyszeruen nem elegen vasarolnanak ott. Mondhatod azt hogy szerinted az osszes 12. keruleti aldit akar, de nincs igy, ha igy lenne lenne aldi ott is.
21: áruld már el, pontosan melyik részén szeretnél diszkontot...? Mert azt már leírtad, hogy a belbudai részen nem, és a hegyvidéki villás részen sem.
A II. ker. sokkal heterogénebb (minden szempontból) - és jóval nagyobb is! Nem összehasonlítható a XII. kerülettel.
Egyrészt nem sokkal nagyobb a II. kerület, másrészt a legkisebb budapesti kerületben, a VII. kerületben is meg tudták oldani, tehát ez (megint) egy nagyon rossz "érv" volt.
Amúgy meg hol írtam én ilyet, hogy sem a hegyvidéki sem a belbudai részen nem szeretnék, idézd már be légyszíves ezen mondataimat!? De aztán tényleg, nehogy elsunnyogd! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!