Rossz kerületet adtam meg címnek. Mit lehet ilyenkor tenni?
Barátomnak küldtem egy csomagot Pestre.
Igazából minden adatot jól adott meg kivéve a kerületet, de erre már csak akkor jöttem rá amikor 3. alkalommal sem sikerült kézbesíteniük.
Ilyenkor mit tudok csinálni?
Ha be megyek a Postára és szólok ki tudják javítani? Vagy ha meg adom barátomnak az adatokat ő át veheti a Postán?
Vagy felhívod az ügyfélszolgálatot és mondod nekik, hogy ez van. Kinyomozzák hol a csomag és ahol éppen van, javítják és küldik a jó helyre (elvileg, de nekem hamarabb küldték vissza kézbesíthetetlennel, minthogy intézték volna, nem Bp. volt).
De amúgy igen, Bp. esetében irányítószámban benne van a kerület.
3x nem visznek egy helyre semmit, max 2x egy címhelyre, ha nem volt otthon a címzett és másnap is megpróbálja. Szóval ebben az esetben, ha 3x volt sikertelen, 1x biztos rossz helyen próbálták meg kézbesíteni. Csak remélni lehet, hogy a másik 2 az már a jó címen történt és nem csak össze-vissza megy.
Ha jó helyen van és a címzett nem volt otthon, a körzeti postáján tudja átvenni (vagy helyettes átvevő).
A kerület alapján adtam meg az irányító számot sajna 😕
Deeh. 10 napig megőrzik. Ha addig szólok q postának hogy írják át vagy ha elküldöm érte a barátomat a megfelelő adatokkal az nem megoldás?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát!
Ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!