Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rossz kerületet adtam meg...

Rossz kerületet adtam meg címnek. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Barátomnak küldtem egy csomagot Pestre.

Igazából minden adatot jól adott meg kivéve a kerületet, de erre már csak akkor jöttem rá amikor 3. alkalommal sem sikerült kézbesíteniük.

Ilyenkor mit tudok csinálni?

Ha be megyek a Postára és szólok ki tudják javítani? Vagy ha meg adom barátomnak az adatokat ő át veheti a Postán?

2021. ápr. 22. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor őrzik 10 napig ha értesítőt hagytak címhelyen sikertelen kézbesítés miatt. Ha nincs megadva pontos cím, kézbesített akadályozottal vagy cím nem azonosíthatóval visszamegy neked. De előfordulhat, hogy be tudják azonosítani és betalál a jó címre. De az is benne van a pakliban, hogy nem tesznek különösebb erőfeszítést és szimplán visszaküldik neked.

Az én esetemben #4-es vagyok, az történt, hogy munkahelyi címre küldtem csomagot, de a covid bezárások közbe szóltak. Korrigálni szerettem volna, még ha plusz díj ellenében is, de az ügyintézés addig tartott, hogy visszajött nekem. A vicc az az, hogy gyorsabban jött vissza fele, mint oda.

2021. ápr. 22. 19:49
 12/18 A kérdező kommentje:

Nekem furcsa mód másnap már ott volt😅🙂

Tegnap reggel adtam fel és ma délben már adták volna oda a címzettnek

2021. ápr. 22. 19:56
 13/18 BlackSword ***** válasza:
100%
Nekem kicsit fura a dolog... Te készítetted a címiratot, vagy a postás amikor feladtad a csomagot???
2021. ápr. 22. 20:35
 14/18 A kérdező kommentje:

A címet a barátom adta meg.

Felmentem a Postára a kézbesítésre szánt (szülinapi) ajándékkal. Ott mondtam hogy itt szeretném be csomagolni. Ő mondta hogy a legnagyobb borítékba is belefér. Miután bele tettem vissza adtam neki. Ő le zárta. Ezután a nevem és a címem meg adtam majd a barátom nevét és címét is. Ezután egy weboldalon követtem hogy hogyan halat a kézbesítés és ott azt írták 3x is sikertelen kézbesítés. Jelenleg amúgy pont annak a kerületnek van a Postáján amiben a barátom lakik.

2021. ápr. 22. 20:45
 15/18 BlackSword ***** válasza:
69%
Egy egyszerű nem is elég lett volna... bár akkor meg a webcikk nem adta volna ki az utcát... ha csak nem átmegy a kerülethatáron...
2021. ápr. 23. 06:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki sikerül megoldani. Azt írták hogy Postán átvehető pont abban a kerületben amiben a barátom lakik
2021. ápr. 23. 12:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben érdemes lett volna telefonszámot megadni, de igen, a posta 10 munkanapig megőrzi a csomagokat, majd visszamegy a feladónak természetesen díj ellenében!
2021. ápr. 23. 20:21
 18/18 A kérdező kommentje:

Új fejlemény:

A barátom el ment Postára és ki adták neki miután mondta a posta azonosítót és mutatta az igazolványát ^^

Mindenkinek köszönöm a segítséget!

2021. ápr. 23. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!