Az üzletekben miért nincsen ebben a különösen veszélyes járványos időszakban sem normális kiszolgálás?
Figyelt kérdés
Nyilván a vásárlói maszkhasználat fontossága kiemelkedő. Elvárnám, hogy egy alkalmazott összeszedje az alapján amit mondok a felpróbálandó árukat. Így, hogy én hajoldozok, könnyen lecsúszhat a maszkom, mert ebben nem vagyok szakember. Sokkal biztonságosabb lenne normális színvonalú kiszolgálás mellett, ha mondjuk a vásárló csak állna vagy ülne. Emellett az árú sem lenne összetapogatva millió piszkos kéz által, akiknek lehet, hogy védettségi igazolványuk sincsen.2021. jún. 13. 07:31
1/7 anonim válasza:
Azert csuszik le a maszkod mert szerebcsetlen vagy es egy hitvany vaszon maszkot hasznalsz. Vegyel egy normalis ffp2-es maszkot es az nem fog lecsuszni...
Az h mas hozzanyul meg miert zavar? Ha be vagy oltva vedett vagy, nem lesz semmi bajod
2/7 A kérdező kommentje:
#1 : Egy bizonyos %-ban vagyok védett. A koronavírus ellen jelenleg nincsen 100 %-os védelem. Apropó, ha védett vagyok, minek a maszk? Persze az is kérdéses, hogy aki esetleg 0 %-ban védett, azt miért kell kitenni ezernyi fertőzött áru megtapogatásának.
2021. jún. 13. 07:39
3/7 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, akkor nem boltba járj, hanem rendelj a neten!
4/7 A kérdező kommentje:
#3 : Ruhát és cipőt neten rendelni? Azt valóban nem írtam le, hogy kidobandó pénzem nincsen. Hazánkban pedig az áru visszavétele messze van a díjmentestől.
2021. jún. 13. 07:53
5/7 anonim válasza:
Menj el a boltba újra, és ha most sem szolgálnak ki mint egy uralkodót, akkor írj a panaszkönybe.
6/7 anonim válasza:
Ezért szeretek itt lenni a gyk-n, mert mindig tartogat valami meglepetést az emberekről! :-)
7/7 anonim válasza:
És arra gondoltál már, hogy amit fel akarsz próbálni, azt már akár 20 vagy több ember is felpróbálhatta már elötted, jó esetben a meztelen testére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!