Ezt szerintetek egy tanfolyam szervező cég megteheti?
Ez így nagyon durva.
Engem is érdekelne, hogy a 36 órányi gyakorlat a szerződés szerint mit is takar.
Az van beleírva: Elméleti 24 órából. Gyakorlati (36 órából:36 óra)
Gépkezelői általános ismeretei (8 órából)
Targoncavezetői speciális feladati (28 órából) és így jött volna össze a 36 óra.
2.12 A tanfolyam SZVK szerinti óraszáma: 60 óra, ebből elmélet 40 % gyakorlat 60 %
2.13 A képzés hatósági óraszáma: 3+1 tanóra gépcsoportonként
És akkor van az amit elöszőr írtam ez a 2.14 pontban van hogy Elmélet 24 óra a gyakorlat meg 36 óra.
Ezzel szemben az volt hogy elmélet csak egy nagyon rossz minőségű előre felvett videóból állt a gyakorlat meg annyiból állt hogy odamentem aztán volt 2 targonca és sokan is voltak tehát várakozni is kell és annyi volt hogy átkellett tenni egy raklapot meg a másikra felrakni. De sem vezetési sem a targonca pontos bemutatása se semmi nem volt és nagyon kevés gyakrlat óraszám volt amit írtam illetve nem voltak más gyakorlatok sem csak ez a feladat típus.
"De sem vezetési sem a targonca pontos bemutatása se semmi nem volt"
Pont ezért kérdeztem hogy a szerződés mit ír pontosan a gyakorlatból, mert lehet hogy "eredetileg" is úgy nézett ki a 36 óra, hogy abból 30 valamennyi a targonca bemutatása/oktató által bemutatott műveletek stb (ami most videóval lehet hogy letudtak az elmélettel együtt). A gyakorlat nem feltételnül azt jelenti hogy te személyesen kezeled a targoncát, az is lehet gyakorlat ha mellette álltok huszan, és nézitek hogy az oktató hogy csinálja (és ez a jelenlegi helyzetben videóval is letudható). Tudom nem tisztességes, de (jogilag) belekötni nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!