Igaz, hogy ha a bitcoin nem töri át a héten a 42-t akkor medve?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 14:54
11/16 SIDLER22 válasza:
Nem látom értelmét. Kiírtál egy állítást és megkérdezed, hogy igaz-e. Honnan vetted ezt, hogy medvepiac lesz ha nem lépi át a 42 ezer dollárt?
Ezt hívják alapnak. A kérdés pedig abban rejlik, hogy megkérdezted, hogy igaz-e. Ez csak nyelvtan.
12/16 A kérdező kommentje:
Engem csak a lehetséges végkifejlettek érdekelnek, abból is csak azok a variációk amikor olyasvalaki ír aki a kérdésre válaszol, nem pedig linket kér hogy utána guglizhasson a kérdésnek hogy megértse azt.
2021. máj. 29. 13:22
13/16 SIDLER22 válasza:
Akkor már rosszul állsz hozzá. Foglalkozni kell a múlttal is. A Technical Analysis például pont erről szól. A múlt alapján becsüljük meg a jövőbeli értékeket.
És nem a kérdést akarom megérteni hanem megtudni honnan van neked ez az infód. Mert ugyebár rengeteget elmond az is, hogy a szomszéd Jóska bácsi mondta ezt neked vagy mondjuk a Cointelegraph-on olvastad.
14/16 A kérdező kommentje:
Én az itteni lehetséges végkifejlettekrol irok.
2021. máj. 29. 14:00
15/16 SIDLER22 válasza:
Én próbáltam válaszolni. Én a közelben sem hallottam ilyen hírről így nem tudom, hogy mennyire hiteles ez az állítás. Vagy esetleg ezt te számoltad ki? Mert akkor meg aztán tényleg kérdezgetheted mástól mert mi sem tudunk róla többet.
16/16 A kérdező kommentje:
Inkább várok arra aki úgy próbál válaszolni hogy abból valamiféle válasz is lesz.
2021. máj. 29. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!