Mi a minimum összeg amit be tudok váltani PancakeSwapen? 40-45$ értékű eos-al szeretnék vásárolni ott de nem történik semmi ,nincs hiba kód, se semmi
Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 22:14
1/4 anonim válasza:
Én március közepén 20 dollárért swappoltam.
2/4 anonim válasza:
Szia !
Megnéztem neked a másik irányba mert nem volt EOS-om, 0.5 dollárért is simán engedett váltani.
Az egyik probléma az lehet, hogy nemrégiben megjelent a pancake v2 és nem mindennek van ott likviditása. A másik, hogyha olyan tokenre váltasz aminél van egy adó, akkor feljebb kell húznod a slippage tolerance-t a beállításokban.
A Binnance BSC walletje nem mindig ad hiba üzenetet.
A harmadik probléma az lehet, hogy mostanában egy kicsit leterhelt a BSC lánc.
Nem a mennyiséggel lesz gond, rendszeresen 1-2-5 dollárokat hajítok shit coinokba és simán megy.
3/4 anonim válasza:
Egyébként a swappolás díja az összegtől függ, vagy fix ára van?
4/4 anonim válasza:
Összegtől és a váltani kívánt kriptóktól is függ. Eleve van egy 0,25 % díj aztán a piaci ár és a tényleges váltási ár között is lehet különbség a likviditás miatt, minél nagyobb tételben kereskedsz annál inkább megy fel az ár de maga a százalék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!