A foxpost szállít hétvégén?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy csomagot automatába, csütörtök délután adták fel. Utánanéztem, de konkrét választ nem kaptam: hétvégén is megérkezhet a csomagom az automatába?2021. máj. 22. 07:29
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg ma megérkezik a csomagom?
2021. máj. 22. 08:07
4/11 A kérdező kommentje:
Tegnap este óta ezt írja:
A csomagod szállítás alatt van a raktárunkba.
2021. máj. 22. 08:08
5/11 anonim válasza:
Akkor még nem az automatába küldték.
Külföldről rendelted?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem, magyarországról egy magán személytől.
2021. máj. 22. 08:20
7/11 anonim válasza:
Először beviszik a központi raktárba és onnan fogják kiszállítani oda ahova kérted, de ez ma nem lesz meg szerintem. :(
8/11 anonim válasza:
Az enyémet péntek délben helyezték el az automatában, és péntek estére már a raktárba került. Kíváncsi vagyok, eljut-e az automatáig ma.
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem csütörtök este rakták be, péntek reggel elvitték, azóta szállítják a raktárba. Szerintem valami hiba történt, vagy nem frissítették.
2021. máj. 22. 08:49
10/11 anonim válasza:
Megkérdezhetem, mikor kaptad meg? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!