Az EMAG mennyire vizsgálja a visszaküldött csomagokat?
Figyelt kérdés
Néhány boxert rendeltem az Emagról, ami nekem méretben nem lett jó, így visszaküldöm, azonban mi van akkor, ha nem azokat a boxereket küldöm vissza amiket rendeltem? Lehet belőle bajon? :Dtegnap 10:26
2/4 A kérdező kommentje:
Adjam az unokatezsvírnek, neki jó a méret.
tegnap 12:26
3/4 anonim 

válasza:

Ha szart kuldesz vissza akkor nem kapod vissza a penzed. Ilyen egyszeru.
Vagy mit hittel hogy ellenorzes nelkul, bemondasra elhiszik hogy az van a csomagban aminek lennie kell?
Ha nem kapod vissza a penzed akkor meg nyilvan te jarsz rosszul es nem ok.
4/4 anonim 

válasza:

Tipik magyar gondolkodás. Majd jól átbaszunk valakit, ha tudunk kacsint. Ezt már megtanulhattad volna, hogy nem tökéletes megoldás, pláne ha itt kérdezgeted, hogy mennyire jó ötlet. Szerintem ne csinálj ilyet!
Elég hogy orbánék szopatnak 15 éve, nem hiányzik még egy more is a sorból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!