Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hova lehet fordulni segítségér...

Hova lehet fordulni segítségért, ha az embernek nincs pénze?

Figyelt kérdés

25 elmúltam, gyerekem nincs, tehát semmi támogatásra nem vagyok jogosult sehol. Nincs semmim (saját lakás/autó).

Van munkám, de a fizetés nem a legjobb és múlt hónapban nagyon beteg voltam, ezért a táppénz miatt jóval kevesebb.

Ott tartok, hogy befizettem a feltétlenül szükséges dolgokat (lakhatás, számlák) és maradt 40 ezer forinton. Ezzel esélytelen kihúzni egy hónapig. Ráadásul a múlt havi betegségem még mindig nem jött rendbe, így nagyon félek, hogy nehogy megint visszaessek, mert le van gyengülve az immunrendszerem.

Szóval a totális összeomlás szélén vagyok anyagilag meg lelkileg is. Szüleim vannak, de hiába hívtam fel őket, az volt a válasz hogy "27 évesen felnőtt vagy, oldd meg a problémáid egyedül"

Nincs esetleg valami állami szervezet vagy központ, ahol ilyenkor segítséget lehet kérni? Sajnos Budapestre nem tudok felmenni, nagyon drága a vonat. Itt felénk viszont nem tudok semmi ilyenről.

tegnap 20:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%

Keress jobb állást!

Tanulj!

Most meg kérj kölcsön valakitől, vagy kérj a munkahelyeden fizetés előleget.

tegnap 21:24
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha már jól vagy el tudsz menni verplazmat adni, abból össze lehet hozni 40-50 ezret még. Ha van pár régi kacatod, add el amit lehet. Kényelmes nem lesz, de legalább nem halsz éhen.

Hosszabb távon, költözz fel Bp-re ( vagy a vonzáskörzetébe) és bérelj csak egy szobát, ott jobban megfizetnek barmilyen munkát és gyorsabban tudsz pénzt félre tenni. Vagy keress valami másod állást . Ha minden kötél szakad kérj kölcsön rokontól/ ismerostol vagy szemelyi kölcsön . ( ezek közül egyiket se ajánlom) ingyen pénz meg nincs … nem is hiszem hogy rászorulsz.

A korosztalyodban vagyok, ugyanígy érzek. Saját véleményem hogy rosszul lett nevelve vagy inkább sehogy , a 92-99 között születtek nagy része , mindenki életképtelen ( én is annak érzem magam) és a világ is akkorát fordult hogy minden máshogy működik mint amire felkészítettek minket . És sok minden igazságtalan :(

tegnap 21:32
 3/18 anonim ***** válasza:
Pénzt nem tudom, hogy adnak-e egyáltalán, de élelmet meg tisztálkodási dolgokat a Vöröskereszr, Máltai szeretet szolgálat.
tegnap 21:35
 4/18 A kérdező kommentje:

"Keress jobb állást!"

Nincs semmi a környéken, minden minimálbér/garantált bérminimum.

"Tanulj!"

Van végzettségem (pedagógiai asszisztens vagyok), mire mentem vele? A jól fizető szakmák meg általában olyanok, hogy nőként nem igazán lehet érvényesülni bennük (pl. autószerelő, kőműves, stb).

"Most meg kérj kölcsön valakitől, vagy kérj a munkahelyeden fizetés előleget."

Nincs senkim. Ha lenne, nem lenne itt ez a kérdésem.

tegnap 21:52
 5/18 A kérdező kommentje:

"élelmet meg tisztálkodási dolgokat a Vöröskereszr, Máltai szeretet szolgálat"

Bárkinek? Ők nem ilyen vallási hátterű szervezetek? Én nem vagyok vallásos egyáltalán.

tegnap 21:53
 6/18 anonim ***** válasza:

#5 Bárkinek. Nem lesz szentbeszéd. Ettől nem kell tartani.

Kellesz a személyid.

Egy munkatársuk leül veled, elmondod a helyzetet, lehet kérdez valamit, aztán adnak amijük éppen lesz. Konzervek, liszt, olaj, rízs, stb.

tegnap 21:56
 7/18 anonim ***** válasza:
53%

Munkáshitel 26 éves korig.

Videóhívással is szinte azonnal utalnak 100 ezret.

Persze csak ha 10 évig nem mennél külföldre.

Külföldön vannak 3 hónapos kiküldetések mezőgazdasági munkára. Jól fizetnek és szállás is van.

tegnap 22:21
 8/18 A kérdező kommentje:

"Munkáshitel 26 éves korig."

27 múltam.

A külföld jó ötlet, gondolkodom is rajta, de az elmúlt évben annyi egészségügyi problémám volt, hogy így nem merek elindulni.

tegnap 22:37
 9/18 anonim ***** válasza:
Baptistàk
tegnap 22:40
 10/18 anonim ***** válasza:

Milyen egészségügyi problémáid vannak 27 évesen?

És milyen városban kerül olyan sokba a lakhatás, hogy 40 ezer Ft-od marad?

ma 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!