Ha binancere utalok saját kártyámmal majd azonnal átváltom tetherre akkor az elmeletben olyan mint hogyha dollárban váltottam volna? (Ha nem lenne a késlekedési idő alatt árfolyam ingadozás)
Én úgy utalok, hogy először revolutra, majd onnan binance-re. Így ingyenes az utalás és rögtön eur/usd-ben jön meg. Szerintem huf-rol előbb eur-ra kell váltani. Utána tudsz belőle tethert venni.
Ennek van valami minimális költsége gondolom.
Viszont onnantól elszenvedni ugyanakkor ha van váltási költsége akkor ez is beleszamitandó. De a Binancere úgy tudom ingyen lehet forintot küldeni saját bankkártyával így ekkor csak 1 binance valtas lenne
ami ha jól tudom egytized százalék
Igen, a bitcoin árfolyamkockázatát kivéded, ebből a szempontból olyan, mintha dollárt vennél. Én mondjuk a BUSD-t javaslom inkább, az megbízhatóbbnak hangzik, mint az USDT.
Én úgy emlékszem amúgy, hogy a kártyás fizetés binancere nincs ingyen, csak a banki átutalás, de nem jelentős a díj.
1,8% a díj kártyával.
Az utalás ingyenes, de ha magyar bankrol utalsz akkor ott vonnak le utalási költséget.
Ezért írtam a revolutot. Azt meg ingyen fel lehet tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!