Átlag fizetésből be mernétek vállalni ház és autóhitelt?
Nekem két állásom van, így keresek havi 960ezer bruttót. Nincs új autóm, se hitelre se készpénzre.
Nem engedhetem meg magamnak sajnos.
(persze ki tudnám fizetni erőn felül, de nem ez a cél)
De csórók vagytok, csak ezt te nem látod be. 2 havi megtakarítás van a számládon, hitelre akarsz lakást autót venni az = a csórósággal.
El kell fogadni és tenni ellene. Az meg csak kifogás, hogy békés megye.. ott is van internet, ha értenél bármihez, mit a neten keresztül lehet végezni, akkor akár amcsi cégnek is bedolgozhatnál otthonról, a havi jövedelmetek többszöröséért.
Új autót semmiképpen nem vennék. Kb 10 év körülire gondoltam. Az aki meg havi 960 bruttóból nem engedhet meg valami egyszerű autót annál már gondok vannak a pénzkezeléssel, vagy annyira sz@rrágó, hogy az félelmetes.
Az utolsót kérdezném mi az a munka amit neten lehet végezni? Nyitott vagyok a lehetőségekre. Csak lehet szűk a látóköröm.
Nem mondtam, hogy nincs autóm. Azt mondtam, hogy új autót nem engedhetek meg magamnak. Szted egy évnyi BRUTTÓ fizetésének megfelelő összeget szabad autóra szánni?
Mert szerintem max 6 havi NETTÓ az amennyiért autót érdemes venni...
Értjük mi, csak nehéz mit mondani erre. 10+ éves autóra hitel nagyon rossz ötletnek hangzik. Nem csak azért, mert nem jön ki a matek, hanem leginkább azért, mert rettenetesen felelőtlen dolognak hangzik. Ha nem tudsz félretenni 1M Ft-ot értelmes idő alatt, akkor hogy fogod kifizetni ha történik valami vele, stb.
Házra még csak-csak érthető az újabb hitel, bár ha nem sürget semmi, ott is inkább akkor, ha az előzőt törlesztettétek...
"Egy tűzoltó, rendőr, ápoló sem keres jobban."
nem is telik nekik családi házra sajnos...
Ez van. Jobb tisztán látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!