Ti is észrevettétek már hogy ebben az országban akkor lehet elfogadható módon élni a fizetésből ha legalább van 1 tehermentes lakásod, tehát nem kell albit fizetned?
Tesóm havi 6-800 körül keres, én 1,2-1,3 millió között. Nem, nem ismerünk senkit, a szüleink közalkalmazottak és nincs tehermentes lakásunk.
Annyi, hogy tudunk angolul és kihasználjuk a tehetségünket, plusz az internet által nyújtott előnyöket. Ő artist, én szoftverfejlesztő vagyok. Egyikünknek sincs "szakirányú végzettsége".
Viszonylagos szegénységben nőttünk fel, semmit nem toltak alánk. Innentől viszont rohadtul nem tudom sajnálni azokat, akik szegénységben élnek és panaszkodnak. Rengeteg lehetőség van kitörni, nyugati béreket keresni, akár itthonról is. Hogy neked azzal megy az életed, hogy egy pár téma körül forognak a mániákus gondolataid és egy anonim oldalon gyártod a szánalmasabbnál szánalmasabb kérdéseket ezekkel kapcsolatban, az a te gondod.
Szarul élsz, mert ezt érdemled. Lehet lepontozni.
Nagyon érdekes első, mert nekem még 200 at se adnak a munkámért, nettó. Pedig keményen kell dolgoznom.
Szobát tudok belőle bérelni mint egy kollégista.
Nem vettem észre.
Képezni kell magad, hogy olyan szakmád és tudásod legyen, amiért többet fizet a munkáltató
Nem igaz. Normális fizetés kell.. kb 1 millió és akkor nem érdekel senkit se, hogy 250e-et fizet ki a lakbérre mert a maradék 750e-ből idehaza nagyon is jól lehet élni.
Amúgy nem keményen kell dolgozni és nem sokat, mivel erre már léteznek robotok. Olyan munkát kell csinálni, amit a robotok nem tudnak hatékonyan elvégezni.
Alja munkákra, amire még manapság is túljelentkezés van (elég hozzá a 8 általános vagy sima érettségi) ne is csodálkozz, hogy csak 200e-et adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!