Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki szerint milyen kriptovalutá...

Ki szerint milyen kriptovalutát kell venni ma?

Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 16:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

18 most nem tudom mi a bajod a burkolókkal 🤨 simán lehetsz milliomos egy éven belül, ha értesz hozzá, és bizonyos kereteken belül csinálod azt.

De úgy gondolom, hogy tipikusan olyan vagy, aki mindenhez is ért.. Ezért röhögöd ki a kérdezőt is, meg akiket megemlítettél.

2021. máj. 15. 07:50
 22/31 A kérdező kommentje:
A 18 As troll
2021. máj. 15. 11:27
 23/31 anonim ***** válasza:
DYOR-t A legjobban ez éri meg.
2021. máj. 15. 11:43
 24/31 anonim ***** válasza:

"18 most nem tudom mi a bajod a burkolókkal 🤨 simán lehetsz milliomos egy éven belül, ha értesz hozzá, és bizonyos kereteken belül csinálod azt."

Ez a milliomos szó sajnos rosszul honosodott emg a magyar nyelvben. Euróban, dollárban volt ez eredtileg ,forintban lófing a millió, azt egy gyári munkás is össze tudja spórolni egy év alatt, és akkor mondhatja hogy milliomos.

De egyébként nézz meg egy burkolókról szóló kérdést, nem ritkán havi 4-5 milliós fizetést (nem bevételt egy nagyobb cég vezetőjeként, hanem tisztán, a saját maguk által elvégzett munkáért) írnak.

2021. máj. 15. 16:14
 25/31 A kérdező kommentje:
Értelmes dologba már nem tudsz belekötni már csak a szavakon lovagolsz
2021. máj. 15. 16:18
 26/31 anonim ***** válasza:
Kérlekszépen burkoló az öcsém. Így van rálátásom, hogy mennyit is keres meg a két kezével havonta. Mivel nem 7-10 e ft-os m²-en áron burkol kültéren, így viszont kevesebbet, mint azok, akik ennyiért csinálják. Csak ebben a hónapban 800 e ft-ot keres meg egy házon, úgy, hogy közben nem idegeli ki a főnöke, szereti a szakmáját, sokan dícsérik, amiért szépen, tisztességesen dolgozik. De dolgozz nyugodtan gyárban vezetőként is. Az én volt nem közvetlen főnököm 34 évesen infarktust kapott, mert annyira stresszmentes munkát. Biztisan vígasztalták a havonta megkeresett milliói.
2021. máj. 15. 16:26
 27/31 anonim ***** válasza:
#27: Látom nem megy a szövegértés. Én nem azt írtam hogy nem lehetnek "milliomosok" a burkolók, mert lehetnek. Én csak azt írtam, hogy 1) az ha valaki ma (forintban) milliomos lószar, 1 millió forint kb semmire sem elég 2) sokan még így is irreálisan magas fizetéseket hazudna ka gyakorin.
2021. máj. 15. 16:30
 28/31 anonim ***** válasza:

Nézd, kinek mi. Mivel Magyarországon élünk, én ráadásul a Dél-Alföldön, így nekem forintban pár millió teljesen megfelel. Sokan még évekig sem tudnak 1M-s összeget összekuporgatni. Ha valaki kripto bányászással 3 év alatt 200 ezerből csinál 1,5 M-t, legalább valamit összehozott. Gondolom nem 5 géppel csinálta ezt.

Mivel nem értek hozzá, csak kíváncsi voltam hogyan működik ez a dolog, megakadt a szemem a válaszodon. Azzal, hogy nem lehet mindenki vezető beosztásban, vagy keres havonta 600-700 ezret, így mellékesnek ez is jó, főleg, ha egy gép végzi el a munkát. Akik pedig irreális összegeket mondanak, hogy mennyit is keresnek a szakmájukban, nem biztos, hogy hazudnak, csak pofa nélkül elkérik az összegeket a kókány munkájukért.

2021. máj. 15. 16:56
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem én nem banyaszassal kerestem hanem úgy hogy vásároltam - mivel nem értettem hozzá, a lehető legrosszabbkor, az összeomlás elott - és nem adtam el amikor bukoban volt. Volt egy év amikor a befektetett 200 ezrem csak 75 ezret ért. Most viszont kb. másfél milliót. De ehhez nem szerencse kellett hanem több helyes döntés. 1. Ne fektessek be olyan pénzt amit nem tudok akár evekig nélkülözni. 2. Bármekkora is a csábítás ne adjam el veszteségesen menteni ami menthető alapon.
2021. máj. 15. 18:31
 30/31 anonim ***** válasza:

Üdv kérdező. Én voltam a 23-as válaszadó.

Ezúttal megpróbálok neked érthetőbben válaszolni, mert azt látom, hogy a burkoló fizetése, meg az hogy mi számít milliomosnak melyik országban, nem túl releváns válasz a kérdésedre.

A legtöbb kriptovalutát ami a portfóliómban van, alapos kutatás után választom, elvégzem ezzel kapcsolatban a magam kutatását. Ezt jelenti a DYOR.

Az általam választott kriptovaluták, abban a kereskedési stratégiában működnek amit én használok, azon a beszálló áron amelyiken én vettem és annyiért amennyiért én vettem, abban a stratégiában, azzal a tőkevédelemmel, azzal a veszteség kezeléssel amit használok.

A legtöbb tippemmel amit lelkesedésemben megosztottam másokkal, a legtöbben buktak, azért mert biztosan már csak akkor tudtam mondani, hogy tutira megy amikor már ment, ám akkor a „kolléga” már magasabb beszállón vette és sokszor onnan hetekre, hónapokra beragadt egy korrekció miatt, mondjuk egy daytrader miközben én holder és Long term kereskedő vagyok. Ami meg nem megy az lehet nem is fog.

Általában holderként olyasmit érdemes választani, aminek az ára nem tükrözi az értékét, olyasmit aminél ha megszorzod a maximális készletet az általad remélt majdani cél árral, akkor olyan market cap jön ki, amit el tudsz képzelni. Például sokszor az BTC és az ETH-market capjéhez szoktunk viszonyítani, nem túl valószínű, hogy egyhamar bármi beelőzi ezeket. Nem árt viszonylag ha alacsony a market cap, de még is valamilyen értéket ad a projekt, mert van tere növekedni az árnak.

Persze ugyanakkor a top 10 coin közül választani is viszonylag érdemes. Hosszú távra BTC, ETH és egyébként szerintem az ADA az amit érdemes úgynevezett hodl stratégiában tartani, de ezt mindenki maga dönti el. Fontos, hogy Te láss értéket, növekedési potenciált abban amit hosszú távon választasz.

Ha MT kereskedő vagy akkor alapos kutatás, a market cap és az ár összevetése után, olyasmit érdemes venni – szerintem és a tévedés jogát fenntartva – Amely a Coingecko listázás utáni második komolyabb korrekciónál jár. Ez után jóval és ez elött jóval, exponenciálisan növekszik a bukás esélye.

Ha daytrader vagy, akkor szigorúan a veszteség kezelésedhez kell beszállót keresned, rendszerint egy korrekció után. Itt van az hogy míg hodlerként jó választás az ADA, Daytraderként nem biztos, hogy most bele kellene venned. Long term kereskedéshez meg már rég meg kellett volna venned.

Ha ez nem egy név nélküli platform lenne és jól ismernénk egymást akkor is azt mondanám DYOR

Ha tippek alapján kereskedsz akkor másnak a stratégiáját követed és nem tudsz tanulni a tapasztalataidból, nem tudod a saját stratégiád fejleszteni, mert az adott tip, nem a stratégiád terméke.

Remélem nagyjából átment.

2021. máj. 15. 19:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!