Ki szerint milyen kriptovalutát kell venni ma?
9-es Jo hogy mondtad hogy 200 féle van. 2-3000 féle van igy legalább tudom, mennyit ér a válaszod.
10-es 200 ezerből 3 év alatt másfél milliot csináltam, minden hozzáértés nélkul. akkor képzeld mennyit csináltak belőle mostanában akik értenek is hozzá.
"200 ezerből 3 év alatt másfél milliot csináltam"
Én meg 300 forintból 1 nap alatt csináltam 1 milliót, minden hozzáértés nélkül. Lottót vettem.
"értenek" mit értenek azok a nagy szakik, akik olyat képesek leírni, hogy "csináltak" 200eFt-ból akármennyit, miközben a gyk-n kérdezik, hogy mibe fektessenek? Valaki valamit böfög twitteren, vagy akárhol és zuhan/emelkedk az adott kriptovaluta. Ehhez ám nagy szakértelem kell.
A hozzád hasonló milliomosokat meg különösen imádom, mindig jót nevetek, amikor látom az ilyen tizenéves álmodozókat, akik azt hiszik, ha ők azt írják a gyk-ra, hogy milyen rengeteget kerestek bitcoinnal, vagy akármivel, akkor majd az emberek ájuldozni fognak tőlük és imádkozni fognak hozzájuk, hogy mondják el fantasztikus technikájukat.
Mint tudjuk a gyk-n mindenki minimum tízmilliomos, de inkább milliárdos. Vagy kriptotőzsdézésből, vagy burkolásból.
Azért csináltam 200 ezerből másfél milliót mert betartottam bizonyos szabályokat.
A 17 es meg azért csinalt többet mert nálam sokkalta jobban ért hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!