Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Örököltem számomra túl nagy...

Örököltem számomra túl nagy összeget, mibe fektethetném?

Figyelt kérdés

Sajnos örököltem 60 millió ft ot, viszont az életem eddigi részében sokkal kevesebb pénzből alakítottam ki egy számomra kielégítő életet. Nincsenek tartozásaim, nincs igényem jobb, nagyobb házra, kocsira. A gyerek tanulmányira, nyaralásra is a havi fizetésből rakosgatunk félre.

Vállalkozást nem akarok indítani, hisz nem is értek semmihez.

Ésszerűen, biztonságosan szeretném befektetni, a fiamnak 30 évesen/ 20 év múlva/ legyen kapaszkodója, ha akar kapaszkodni.

Értékpapír vagy ingatlant javasoltak a barátok, de igazából ők is csak a gyárban dolgoznak, valós rálátásuk nem nagyon van.

Tanácsadó cégekről, nem sok jót olvastam, jobb lenne egy egyszerű de praktikus megoldás.

2021. máj. 7. 08:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Bitcoin, most nagyon lent van.
2021. máj. 19. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!