Szerintetek az új szabály értelmében tényleg lesz vám eljaras és minden aliexpress - es rendelés után kell majd áfát fizetni?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat rendelek az, Aliról. Főleg filléres dolgokat a gyerekeimnek. Matricák. Sütő formák. A világ végén lakom egy tanyán. Boltba, főleg játék boltba nagyon ritkán jutok el és az elég drága. Rengeteget sporolok a rendelésekkel.
Vajon ez igaz? Lesz kapacitása a postának minden csomagot ellenőrizni? Mennyire lassul le így az egész, mennyire drágább így, vajon majd még mindig megeri igy rendelni?
Mi a véleményetek? Van aki postán dolgozik, és hallott valamit, ti hogy készültök az extra dompingrr? Vagy ezt anav intezi?
*Forrás : [link]
2021. máj. 5. 06:53
11/15 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az országban viszonylag hamar bent van a csomag, csak itt szeretnek ülni rajta. Ti "mernétek" még június 5-én rendelni, vagy az már tuti nem ér be júli 1-ig? :)
12/15 anonim válasza:
Akkor már biztos nem, és úgyis visszafogják, hogy pénzt tudjanak beszedni. Már most is necces
15/15 anonim válasza:
Csak az a kérdés, hogy ha előre kifizetem az áfát, akkor is ki kell-e fizetni a postai kezelési költséget szimplán azért, mert beérkezik a hozzájuk és ránéznek. Tekintve, hogy semmilyen eljárás nem szükséges, hiszen előre kifizettem az áfát, ezért a nagy semmire kérnék be a kezelési költséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!