Hogy szerezzek sürgősen pénzt? ( Mert nincs semmim és el kell költözzek otthonról)
Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem be a 18- át és érzem hogy nem viselnek el
Apa ingyenelő- nek nevez és már azt is mondta hogy teljesítette a kötelességét és nem köteles eltartson
Anya hozzám sem szól
Pedig itthon mindet megcsinálnlok és nincs nagy igényem
Naponta egyszer eszek valamit
Már nem bírom ki
Nem akarok teher lenni
Minél hamarabb el kell költözzek
De még sulizok
2021. máj. 1. 19:07
11/17 A kérdező kommentje:
Senki nem érti hogy olyan helyt lakók ahol nincs diákmunka??
Munkalehetőség sincsen
Lepukkant helyt lakók
Mennék dolgozni suli után ha lenne hova
2021. máj. 1. 19:41
12/17 anonim válasza:
Én értem, de nem hiszem, hogy a közeli városokban se lenne.
13/17 anonim válasza:
Mindenhol van diákmunka, illetve álláslehetőség, kivéve ha nem a saját tanyátokon éltek. Persze nem nettó 300ért.
14/17 anonim válasza:
Hétfőn érettségizel vagy szakmát tanulsz? Milyen iskolát csinálsz? Ha azt befejezed 2 hónap múlva nem tudsz váltani?
16/17 anonim válasza:
Valami oka van hogy ezt csinálják. Nem mondod el a teljes sztorit. Így nem lehet segíteni.
17/17 anonim válasza:
11 de hol laksz egyáltalán? Kétlem hogy nincsen egy nagyobb település a közeledben ahol van diákmunka. Vagy jelezd az igazgatődnak hogy sürgősen munka kell, hátha van valami a sulin belül (pl. alkalmi adminisztrációs munka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!