Valakinek sikerült itt két-háromszáz ezer forintos tőkéből a tőzsdén szép lassan gyarapodni?Pl egy év alatt megduplázni?
Egy év alatt duplázni azért eléggé nagy szerencse volna.
Évi 15%-os hozam mellett (ami eléggé nagy) is 4 év volna megduplázni.
Azt a 2-3kiló forintot érdemes volna vállalkozásba vagy tudásba fektetni (amiből vállalkozást csinálsz) és a megtérülése jóval nagyobb is lehet.
“Egy év alatt duplázni” ilyen kis összeget, abban semmi szerencsefaktor nincs. Ekkora összeget pl. forexen-indexekkel-nemesfémekkel-nyersanyagokkal kis hozzáértéssel simán meg lehet duplázni pár nap, de akár pár óra alatt is. S ez nem szerencse kérdése.
Szerencsefaktor akkor játszik, ha pl. 1 órán belül duplázza meg valaki (vagy veszíti el).
Én ennél sokkal nagyobb összeget nagy tőkeáttétellel négyszereztem két perc alatt.
Na az szerencse volt...
Nem értem itt az embereket tényleg.
2es válaszoló teljesen reálisan leírta a dolgokat és 84%-os a válasza.
3as válaszoló bekamuzott valamit - kitérek a kamura - és kapott 92%-ot.
sántít amit mond a 3-as több okból: "pár nap/pár óra alatt lehet duplázni" elmondása szerint. Hát akkor egy hónapban szerintem megkeresne annyi pénzt mint más egy egész életében napi 8 órával, multisként...
Nagyon jó látni, hogy a kamu dolgokat így eszik..
HAAA igaz volna se itt lenne, hanem szürcsölné a koktélt malibu egyik nagy villájában.
4 es szerinted malibuba nem megy a gyakorikerdesek :)
En egyes vagyok, GME-n csinaltam 123 szazalekot de sajnos mivel tul nagy votl a kockazat csak 1.5M et raktam bele.
Bitcoinon meg kb fogalmam sincs h mennyit de osszessegeben 8x felett.
Sose fogom megerteni a value investorokat :)) miert nem lassak a valuet pont abba ( bitcoin ) amihez hasonlo a vilagon mas nincs is... Mindgy :) nem a kezekert jarok ide hanem mert jol esik h amikor zsidai viktort meg tobbi alapkezelot hallgatom, meg az ok kis sockpuppetjeit akkor tudom hogy mennyire uberkiraly vagyok mellettuk...
Mennyire überkirály vagy és mennyire leírtad a személyiséged is.
Interneten mindenki azt mond amit akar, de az írása sok mindenről árulkodik a személyiségével kapcsolatban.
Négyes, ha kicsit képben lennél a tőzsdével kapcsolatban, akkor tudnád, hogy a hármas teljesen korrekten leírta a tényeket. Az már egy másik történet, hogy értelmezni sem tudtad azt, amit leírt.
Ha kicsit képben lennél a tőzsdével kapcsolatban, látnád azt is, hogy a kettes a korlátolt gondolkodása miatt soha nem fog nagyot alkotni. Mint ahogy te sem.
7-es
Tételezzük fel, leírta a "korrekt tényeket", oké.
A stílusa eléggé arrogáns, mint ahogy a tied is. Innentől értékét veszti a mondanivalója is. A lekezelő stílust a környezet nem igazán tolerálja, ezért leszel korlátolt :)
Egófényezésen kívül mást nem csináltál most.
:)
Ez a gyermeki naivitas...
Menj be egy alapkezelobe/privat tanacsadok koze, meglatod milyen stilus van amikor szazmillios tetelekrol van szo es jancsika a tuti otletevel mar 20 szazalek bukoban van... A penz beszel a kutya ugat...
Tok jo hogy a hozzad hasonlo emberek akik eletukben nem lattak sok penzt nem korlatoltak :))
9es: nagyon nagy butaságokat írsz és eléggé lekezelő vagy..
lehetsz büszke az eredményeidre :D köztük a személyiségedre is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!