Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » SZÉP kártya másik alszámlájáró...

SZÉP kártya másik alszámlájáról vásárlás hogyan történik?

Figyelt kérdés

A most megjelent rendelet ugyebár lehetővé teszi.

Nekem kell átcsoportosítanom az összeget? (banki ügyfélportálon nem találtam ilyen opciót)

Vagy az elfogadóhelyen kell közölnöm, hogy másik alszláról kívánok fizetni? (de ők csak ugyanazt az 1 alszlát tudják kiválasztani, amit eddig is)

Vagy automatikusan a leghamarabb lejáró összegből kerül levonásra? (most néztem meg utóbbi napok szlatörténetét, nem így műxik sajna)

Lehet, hogy mindez csak egy jövőben megnyíló lehetőség?

2021. ápr. 21. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elfogadóhelyek kapnak egy frissítést, ami után a terminál elfogadja a többi zsebet is, neked nincs külön teendőd.
2021. ápr. 21. 18:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ezek szerint tegnap még nem volt meg a frissítés. Vmi azóta lehet, h történt, mert este karbantartás alatt állt a banki weboldal. :)

2021. ápr. 21. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A rendelet még nem is lépett hatályba, kaptak 10 napot az elfogadók a felkészülésre, 25-étől él a változás. Az más kérdés, hogy vajon tényleg mindenhol fel tudnak-e készülni erre addig.
2021. ápr. 21. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Április 25-től működik az átjárás, legalábbis nálunk az OTP terminálon.
2021. ápr. 21. 18:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönettel, ma már sikerült, a vendéglátóhely terminálja le tudta nyúlni a másik két alszámlát is. :-)
2021. ápr. 22. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Hali! Azt nem tudjátok hogy a netpincéren akkor most elfogadnak e másik zsebet is?
2021. ápr. 24. 03:49
 7/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy például Netpincéres rendelésnél hogyan tudom megmondani, hogy melyik zsebből vegye le a pénzt.
2021. ápr. 24. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:

#7. Én közben kipróbáltam.

Ki lehet választani a zsebet, nekem hagyta hogy a szabadidő zsebbel vásároljak.

De összeadni a zsebeket továbbra sem lehet.

Tehát ha van 5 ezer forintod szabadidőben, meg 5 ezer forintod vendéglátáson, akkor nem adhatsz le egyszerre egy 10,000 forintos rendelést. (Mivel ki kell választani a zsebet)

2021. ápr. 25. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!