Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Soha nem kapom már meg a...

Soha nem kapom már meg a csomagom?

Figyelt kérdés

február 14-én rendeltem aliexpressen egy aranyozott medált. 8 nappal később sikeresen vissza is igazolták (kínában új évet ünnepeltek szóval állt minden).

Ma 2 hónapja, hogy türelmetlenül és egyre reményvesztettebben várom.

Jelenleg Pesten van a válogató központban, lassan 20 napja.

Írtam az eladónak, hogy pénzvisszatérítést szeretnék, ő meg azt írta indítsak vitát, de még nem járt le a 15 nap, így nem tudok.

Esély sincs már arra, hogy valaha megkapom ugye?

2021. ápr. 14. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

De van..

Én is várok csomagot, de ma lejárt az egyébként hosszú, de vállalt szállítási határidő. Máskor is jött már késve.

Én is azt látom a csomagkövetésen, hogy itt van már a Postán 2 hete, de még nem hozták ki. (Cégünkhöz mindennap jönnek, oda kérem mindig).

Tegnap reklamáltam meg, ma jött a válasz: újra küldjék, vagy refund.

Írtam: pár napot még várok és jelentkezem. Ebay > Paypal

Soha ne reklamálj 2-3 nappal korábban se, csak az utolsó napon...

2021. ápr. 14. 17:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Áh köszönöm! Ez most sokat segített! 💖
2021. ápr. 14. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Megjön , ma is kaptam 7 csomagot
2021. ápr. 14. 19:45
 4/6 anonim válasza:
100%
Én jelenleg 3 hónapja várok, már régesrég az országban van egy krimpelő fogó, amit rendeltem, valahol elakadt a postázóban, vagy minek nevezik. Állati szánalmasnak tartom, hogy Kínából 2 hét alatt ideért, de a magyarok egy fél életet ülnek rajta. Most keresem épp, kinek kéne telefonálni, hogy érdeklődjek, ugyan mi a p*csát csinálnak eddig, mert örülnék, ha nem csak a (még tervben sem lévő), meg nem született fiam kapná meg a fogót.
2021. ápr. 15. 09:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is mondhatni eléggé felháborítónak tartom.
2021. ápr. 19. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:

A névleges lejárat (ca. 2hónapos szállítás) után 1 héttel most kaptam meg a csomagot.

04.04-én itt volt Pesten.

2021. ápr. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!