Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szép kártya egyenleg felhaszná...

Szép kártya egyenleg felhasználása?

Figyelt kérdés

Tudom tudom nem lehet.

De mindig van valami kiskapu.

Nekem a szálláshelyen van olyan összeg ami most viszont kéne. Kh szép, nincs semmi megoldást ezt kp kivenni?

#levonás #Kh szép
2021. ápr. 5. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Odaadod valakinek hogy fizesse ki vele a szállását, ő meg odaadja neked a pénzt kp-ba.
2021. ápr. 5. 14:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Családon belül nem utazgatunk.

Vannak valahol ilyen " hirdetések" kérések? Fb csoport? Még nem találtam.

2021. ápr. 5. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Ezért nem jó ez a ronda kártya... Nekem sose volt, de ha egyszer valaha felajánlják, inkább azt fogom kérni, hogy csapják hozzá a béremhez, még ha nettóban így kevesebb lesz, legalább azt a kevesebbet arra költöm amire akarom és nem is jár le.
2021. ápr. 5. 14:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem se kell soha többet :/

Főleg ez a kh szép... Alig fogadják el valahol.

Adnak is meg nem is.

2021. ápr. 5. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

@14:37

Maximum azt mondják, hogy ha nem teszenek a kondíciók, akkor lehet menni máshova dolgozni.

2021. ápr. 5. 15:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerintem nem kötelezhetnek a szép kártyára.

De ígysincs sok értelme. November óta vonják a 3% -ot mert nem használod az összeget...de pl most hova használd?

2021. ápr. 5. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelezhetnek.

Szerintem semmi ellenvetése nem lenne a munkáltatódnak, ha te önként magadtól szeretnél lemondani a szépkártya cafateria juttatásodról. Ugyan is ezt nem kötelessége fizetni a munkátlatónak, opcionális plussz juttatás.

2021. ápr. 5. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Hali! Bemész egy étterembe megkeresed a főnököt, majd mondod neki, hogy ennyi pénz van rajta és pl 200E forintért szeretnél 120-at kp-ban. ennyi.
2021. ápr. 12. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!