Tudnátok megbízható kriptovaluta tárcát ajánlani ahol nem csak tárolni hanem esetleg váltani is lehet kriptovalutákat?
2-es válaszadó, köszönöm az értelmes választ!
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a kriptovaluták világában. Bitcoint szeretnék vásárolni egy passzív jövedelemforrásba való befektetés céljából. Ha a tőzsdén vásárolok kriptovalutát, mondjuk bitcoint azt át is tudom utalni más helyekre?
Köszönöm szépen 4-es a válaszod!
Esetleg a Blockchain capital nevű oldalt ismered ez is alkalmas erre?
5#
Az általad említett oldalról még nem hallottam, de én nem ajánlom. A korábban említett két váltó tökéletes, illetve ide cenném én még a poloniexet, illetve a binance-et is.
Ne kockáztass feleslegesen noname váltókkal. Nincs semmi értelme.
Én binancet használok. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Én kb 1 m ft-nyi kriptót merek is az oldalon tartani. A többi ledger nanón van. Az a tuti😀
6-os, köszönöm a válaszod!
Igen, a másik amit még nézegettem a binance, valószínűleg akkor ennél maradok és ez kompatibilis is a rendszerrel amit passzív jövedelemforrásként használnék majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!