Ha lenne cirka sacc 15 millió forintod most, ebben a helyzetben, mit tennél vele?
Figyelt kérdés
Befektetnéd? Vállalkozást indítanál? Ha igen, milyet?2021. ápr. 25. 19:27
21/26 anonim válasza:
1. Szexbaba
2. Ford mustang (1966)
3. Európai körút vonattal
22/26 anonim válasza:
Újrakezdeném valószínűleg Kanadában.
23/26 nagygabo71 válasza:
Én mindenképp azt tanácsolnám,hogy fektesd be akár különböző alapokba is, így tudod diverzifikálni a kockázatodat, be tudod rakni értékpapÍrszámlára, vagy TBSZ számlára, ha szükséged van rá, néhány nap alatt hozzá tudsz férni, TBSZ-t felbontani kicsit több idő kb 1 hónap. Szerintem ez azért jó megoldás, mert így értékállóbb marad a pénzed, nem csak a bankszámlán porosodik, de ha szükség van rá akkor gyorsan hozzá tudsz férni.
Remélem tudtam segíteni:) Ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban írj:)
24/26 anonim válasza:
-2 millió btc vagy eth miner telep
-3 millió telek
-10 millió mobilházak(kiadásra)
Ha passzív jövedelem kiépítéséhez szeretnék jutni(:
25/26 anonim válasza:
#24: mobilházAK? Milyen mobilház az, ami kevesebb, mint 5 millió Ft-ból kijön lakható állapotra, amit utána ki is lehet adni? Meg hol 3M Ft egy közműves telek, ahol normális, fizetőképes bérlőket találsz?
26/26 anonim válasza:
Szerintem vennék valahol egy lakást vidéken és kiadnám. Vagy építenék a meglévő telkemre egy kis házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!