A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nekem csak rossz tapasztalatom van velük, bár az tény hogy a csomag mindig idért előbb-utóbb valamilyen módon, szóval a funkcióját ellátta.
2/5 anonim válasza:
Az egyik legolcsóbb és kb. olyan is. De azért oda fog érni minden. Mondjuk a postánál fényévekkel jobb még így is.
3/5 anonim válasza:
1-es vagyok, elárulná valaki, miért lettem lepontozva? Ha én mindig megszívtam ezzel a céggel, nem fogok csak azért hazudni mert valakinek bántja az igazság a lelkét.
4/5 anonim válasza:
Egy online vásárlás kapcsán egy használt elektronikai cikket kellett volna elszállítaniuk.
Először arra hivatkozva nem szállították el a használt elektronikai cikket hogy az nem volt becsomagolva.
Megjegyzem egy alkalmommal sem csomagoltatták be velem pl.: a használt gáztűzhelyt más forgalmazók azért, hogy azt elszállítsák. E nélkül teljesítették kötelezettségüket.
A használt cikk becsomagolásra került.
A szerződött Express One futár cég kétszer hitegetett, hogy elviszik a csomagot, de nem jelentek meg.
Harmadjára a csomagolást nedvesnek ítélték így nem szállították el.
Senkinek nem tudom ajánlani se a Ventilt Kft-t, se az Express One-t.
5/5 zsoca38 válasza:
Ma délelőtt kellett volna 2 rendelést is kiszállítani. A megadott telefonszámon a futárt nem lehet elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!