Ezért nem lehetne felnyomni az OTP-t a fogyasztóvédelemnél?
Az autónyereménybetétkönyv ellenőrző telefonos applikációjuknál betöltéskor az OTP logoja alatt egy jól kivehető valószínűleg B osztályos Mercedes látható, a Merci logó egyértelműen kivehető.
Na most a büdös életbe nem lehetett náluk nyerni ilyen kategóriás autót, nincs a nyereménypalettán. Ezért nem nyomhatóak fel megtévesztő reklámozásért?
Fogyasztóvédelem ilyenekkel nem foglalkozik. Komolyabb ügyekkel sem mivel az én ügyemmel se foglalkozott lófast sem pedig engem szerződéses vállalkozó bacott át amire még én fizetek rá.
Na akkor szerinted egy ilyennel mennyit foglalkozik?
Felnyomhatod, a fogyasztóvédelem meg gondolom megvizsgálja, hogy a panaszod megalapozott-e és értesít hogy indítanak-e eljárást vagy nem. Az is lehet hogy a bejelentésedet visszaküldik hogy csatolj még ilyen dokumentumot meg olyat, pl igazold hogy az otp-nél már jelezted a panaszodat és arra ők nem adtak érdemi visszajelzést stb.
Egyébként le merem fogadni (nem néztem meg), hogy valahol a reklámképen alul a sarokban kis betűvel csillagozva szerepel egy “a kép csak illusztráció” felirat pont ilyen esetekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!