Egyetemista lányok nektek ilyenkor milyen bevételi forrás marad a vírus helyzet miatt?
Figyelt kérdés
Hogy lehet így lakbért vagy bármit kifizetni?2021. ápr. 21. 10:40
2/11 anonim válasza:
Amúgy ugyanúgy eltudsz menni diákmunkára... Gyárba is. Sőt home officeba csak diakokat keresnek...
3/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2021. ápr. 21. 11:15
4/11 anonim válasza:
Megsúgom neked, hogy vírus ide vagy oda, el lehet menni diákmunkára, egy csomó van.
5/11 A kérdező kommentje:
Az szuper. Azt teszem
2021. ápr. 21. 11:41
6/11 anonim válasza:
Homeofficeban dolgozom, semmi nem változott.
7/11 A kérdező kommentje:
Szia. Nem tudom én nem töröltem semmit. Ment a zöld pacsi mindenkinek.
Nem értem
2021. ápr. 21. 13:29
8/11 anonim válasza:
Egy jótanács a jövőre nézve: a munkaerőpiacon ne legyen érv vagy ellenérv, hogy nő vagy.
9/11 anonim válasza:
Hát kb. semmi amúgy, a szüleim támogatnak. Én vidéken tanulok, itt még normál időszakban sem lehetett diákmunkát vállalni, nemhogy most, a vírus alatt...
10/11 A kérdező kommentje:
Nehéz.
De ilyenkor kell esetleg egy jobb módú pasi
2021. ápr. 24. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!