Akik azt hiszik kipukkad a bitcoin lufi azok shortoljak a bitcoint?
Nemtudom oszinten, kinek mi. Ez egy virtualis dolog, ezert sztem virtualisan kell a fedezetet keresni. Github repot meg kell nezni, a fejleszteseket rajta, lightning network, taproot, schnorr signitures. A bitcoin egy
globalis penzugyi rendszer ami mar 10+ eve mukodik. Megtudja ugyanazt csinalni mint a bankod ( hogy egy cimrol egy masikra atrakja az erteket ) persze ez mukodik hetvegen is. Szepen ki van alakitva benne hogy kik rakjak ossze a tranzakciokat, kik ellenorzik, kik hasznaljak. Limitalt mennyisegu coin van. Szoval aki reszt akar venni az egeszben az talalkozik azzal hogy milyen az amikor egy veges termekert hatalmas a kereslet. Az hogy nem kezzel foghato leeht faj a boomereknek, de en ITs vagyok, tudom azt hogy a source kod amin dolgozok az dollarmilliardokat er es ez se kezzel foghato. Az hogy instabil az csak annak a fuggvenye hogy milyen arfolyamon milyen idotavon nezzuk. Egy olyan orszagban ahol az inflacio eves szinten boven 10 szazalek felett van azok szamara ez a kilenges nem sok ahhoz kepest hogy mekkora potencial van benne. Persze van millio egy hibaja a bitcoinnak ez folyamatosan fejlesztik is. Sztem ez a 21. szazad egyik legnagyobb szotryja, olyan mint az internet a 90. Evekbe. Nem tudom mennyi tapasztalatod van a tozsden, es mennyi jo tapasztalatod van. En ezen sokat kerestem eddig es tudod az ember ugy van vele hogy amikor valamivel elkezd sokat keresni egyre jobban utanajar.
A lenyeg a lenyeg, szerintem a jelenlegi ar is azt mutatja hogy van ra kereslet szerintem ezutan is lesz ra.
Az jo a tozsdebe hogy ha nem ertesz egyet azzal amit mondok siman betudsz allni short pozicioba es ha eleg sok ember hiszi hogy ez nem er semmit es ok is shortoljak akkor lemegy az ar. De ha nem, hat akkor a shortba meg az a jo, hogy akar vegtelen osszeget is bukhatsz vele.
Egy szo mint szaz, en longba vagyok, szerintem ez a jovo, nem szovegelni kell hanem a kis megtakaritasoddal fogadni arra hogy ez fel/le megy. Hosszu/rovid tavon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!