Hogy veszitek a bitcoint?
(3-as vagyok)
Hogyhogy miben?
Én konkrétan egy cégnél (Binance).
De van rá különféle mód. A lényeg, hogy a pénzednek van egy private key (privát kulcsa) aki ezt birtokolja az le tud venni a pénzedből. Nekem ez a kulcsom egy cégnél van. De saját magad is generálhatsz kulcsot és azt úgy tárolod ahogy akarod.
Vannak weboldalak ahol generálhatsz kulcsot és azt a kulcsot csak te tudod. Arra a címre valamilyen cégen vagy BTC automatán keresztül töltesz fel pénzt és ennyi.
Pont akartam kérdezni, hogy honnan hova utalsz?
Virtuális pénztárcára?
Hát ez ilyen. A kriptovalutánál a legnagyobb hátrány akkor van ha mozgatod a pénzt.
Megoldás: nem kell pakolgatni a pénzt. Egyszer felteszed egy tárcára azt ennyi. Ha neked ez az egyszeri levonás is sok akkor hagyd a francba az egészet. Sajnos ki kell fizetni a validátorokat mert senki nem dolgozik ingyen. Használj ERC20-as hálózatot. Ott is nagy a költség, de még mindig picivel kevesebb mint a hagyományos BTC hálózaton. És vegyél Ethereumot. Ebben az esetben meg a Bitcoint hagyjad mert annak van a legnagyobb hálózati költsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!