Az Államkincstárnál adatmódosítást hol lehet elektronikus módon megtenni?
Személyi, lakcím változott, ezeket kellene módosítanom. Ezt találtam: [link]
"Tájékoztatjuk, hogy formanyomtatványon benyújtott adatváltozás bejelentőt írásban (elektronikusan vagy levélben) is eljuttathatja a Magyar Államkincstárhoz"
De sem címet, sem e-mail címet nem találtam itt.
A honlapon alul van egy "e-mail" link, de az csak egy űrlapot hoz fel, nem e-mail címet.
E-papíron ügyfélkapun keresztül lehet online beadni.
Kitöltöd a papírt gépen és oda feltöltöd. A rendszer hitelesíteni fogja, tehát elektronikusan alá lesz írva.
Köszi, azt le tudnád írni, hogy az e-papíron belül konkrétan mit kell választani? Beléptem és ki kell választani a témacsoportot meg az ügytípust, de csak ilyet találtam:
Témacsoport: adategyeztetés
Ügytípus: a pénzügyminisztérium és jogelődjeinél foglalkoztatottak illetmény és járulék adatainak egyeztetése
Ez tuti nem jó. :D
Hát ebben nincs tapasztalatom sajnos és nem is találtam hirtelen az epapiron jó menüpontot.
Esetleg próbáld azt, hogy kitöltöd a nyomtatványt, avdh-val hitelesíted és utána ide elküldöd:
info.kmrig@allamkincstar.gov.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!